Velkommen til Jammerbugten

Hold ferie i Jammerbugten og oplev stemningsfyldte badebyer, enestående natur og en spændende kysthistorie

Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 
Jammerbugten
Thorup Strand i Jammerbugten

Ferie med børn

I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Blokhus Restaurant Futten

Parferie i Jammerbugten

Find de bedste tips til en oplevelsesferie i Jammerbugten for 2. Natur, strand, ægte badebystemning, historie, kunst og spændende smagsoplevelser. 

Større events 2018

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten

Mountainbikere Svinkløv

Aktiv ferie i naturen

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


Kunst, kultur og historie i Jammerbugten

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er en af Danmarks største turistattraktioner med mere end 60 forlystelser og stor Aquapark. Parken er samtidig kåret som den 2. bedste turistattraktion i Europa

Skulpturparken Blokhus - Alletiders helte

Skulpturparken Blokhus - Alletiders helte

Int. Skulpturfestival med sand- træ- og beton  

 • Besøg Center for Papirkunst - voksen

  Velkommen til papirets verden. Når du træder ind i vores udstillinger, vil du fornemme, at tiden går lidt langsommere. Papirkunst er nemlig fordybelsens kunstform – for skaberen såvel som iagttageren. Her kan du glemme tiden for en stund og fortabe dig i fascinerende værker, der giver stof til eftertanke.
  Fra 80,00 DKK Book
 • Women's Weekend Blokhus: Tastewalk Exclusive

  Tastewalk Exclusive: Kom med på den eksklusive og fornøjelige rundtur i byen, hvor i - helt eksklusivt - får mulighed for dels at smage på forskellige våde specialiteter og dels forkæler smagsløgene med "Women bites".
  200,00 DKK Book
 • Mountainbike Ferie

  Prøv en anderledes ferie!
  Gratis Book
 • MTB-uge

  Saltum Strand-området er et eldorado for mountainbikere. Du får her mulighed for en sportsferie i MTB-sadlen, hvor du får 5 kurser på 5 dage.
  Gratis Book