Dame på cafe i Blokhus

Nyheder

Fjerritslev kro

Seneste nyheder fra Jammerbugten

Aabybro Mejeributik

Aabybro Mejeri er et af Danmarks ældste mejerier, og et af de få privatejede, der er tilbage i hele landet.

Etly Klarborgs nisseunivers

Etly Klarborgs nisser spreder hygge og glæde i de danske hjem

Restaurant Futten

Stedet med den personlige betjening og hyggelige atmosfære. Kunder er ikke bare kunder i Restaurant Futten.

Kalstrup - Et livsstilshus i Blokhus

Livsstilshus med sjæl og hjerte Hos KALSTRUP i Blokhus finder du livsstil og selvforkælelse hele året rundt.

Kunst-tour Jammerbugt

Jammerbugten er rig på gallerier og kunsthåndværkere, og på denne tur vil du komme omkring et udsnit af de forskellige kunstformer og stilarter.

Tæt på det lokale

Når du overnatter hos de private i Jammerbugten, så er du garanteret en autentisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på det lokale nærvær og det hyggelige værtsskab, som lokalbefolkningen skaber.

Danske og tyske turister valfarter til Jammerbugten

Flere tyskere og danskere vælger ferie i Jammerbugten. Efter opgørelse af overnatningstallene for juli 2019 fortsætter den positive vækst i turismen i Jammerbugten.

Nyhedsbrev

Få information om ferieoplevelser og nyheder fra Jammerbugten direkte i din indbakke.

Begivenheder og større events

I Det Sker skalenderen kan du nemt orientere dig om alle aktiviteter, der sker dagligt under din ferie og under temaet større events er der samlet en oversigt med de største events, der skaber store oplevelser hele året.

Større events

Se en samlet oversigt med de største events og begivenheder i Jammerbugten. Du vil kunne opleve masser af festivaler, motion og ren underholdning Listen vil blive opdateret løbende.

Det Sker begivenhedskalender

Aktuel begivenhedskalender med alle events og begivenheder. Musik, markeder, festivals, udstillinger, guidede ture og meget mere.

Rart at vide ...

Turistinformation i Jammerbugten

Mangler du turistinformation, så kan du finde yderligere information ved at besøge en af Jammerbugt Kommunes turistinfosteder, søge oplysninger frem på de digitale touchskærme eller få hjælp på turistkontoret i Blokhus.

Badesikkerhed

At bade i Vesterhavet kan være forbundet med fare. Havet kan nogle steder være dybt og vind og vejrforhold kan gøre badning farligt

Badehusene på Blokhus strand

De ikoniske hvide badehuse på Blokhus strand er et kendetegn for området. Her på siden kan du læse om historien bag, og du har mulighed for at se venteliste og oversigt over nuværende ejere. Der er tilladelse til at opstille 47 badehuse på stranden og kun i perioden 1. maj - 30. september