Kalstrup Blokhus

Kalstrup - Et livsstilshus i Blokhus

Foto: VisitJammerbugten

Livsstilshus med sjæl og hjerte

Hos KALSTRUP i Blokhus finder du livsstil og selvforkælelse hele året rundt.

Kalstrup Livsstilshus, der ligger centralt på Torvet i Blokhus og kun et stenkast fra stranden, vil gøre sit til at gøre ferien ekstra rar for hele familien.

Forretningen, der er på ca. 2000 m2 i 2 plan, tilstræber at forbedre livskvaliteten hos kunderne og er derfor bevidst sammensat af forskellige kvalitetselementer, der i deres optik skal til, for at du som kunde kan opleve selvforkælelse og forhøjet livskvalitet. Hos Kalstrup kan du bevæge dig rundt imellem eksklusive kvalitetvarer indenfor highfashion modetøj til både damer og herrer, delikatesser og boligindretning. "Huset er beliggende i en af de førende feriebyer i Nordjylland og når du har fri, så fortjener du som gæst både afslapning, forkælelse og en lækker atmosfære", forklarer Per Kalstrup, indehaver af Kalstrup Livsstilshus. "Livsstilen er en model, som vi selv har valgt at leve efter, da vi trådte ud af trædemøllen og konceptet vil vi gerne udbrede til vores kunder". 

Kalstrup skybar

Foto:VisitJammerbugten

10 års jubilæum i Blokhus

i 2019 er det ti år siden at ægteparret Tine (45 år) og Per Kalstrup (53 år) åbnede deres livsstilshus i Blokhus, og lige siden har de holdt fokus på, at der skal være flere bundlinjer end blot den økonomiske. "Vi driver ikke bare forretning med fokus på regneark og bundlinje men sætter hjertet før bundlinje" forklarer indehaverne.

"Vi åbnede forretningen her på et tidspunkt, hvor vi selv havde et ønske om at skifte kurs i arbejdslivet. Vi boede i København, hvor vi sammen drev 20 franchisebutikker med mærket Jack & Jones, fortæller Per Kalstrup om dengang, parrets to børn på nu 12 og 14 år endnu var ganske små. Familien vidste godt, at de på et tidspunkt skulle rykke hjem til Nordjylland igen. Parret er begge fra Nordjylland, så da der viste sig en mulighed for at overtage lokalerne på Torvet i Blokhus, lå valget lige for. Samtidig havde de begge en drøm om, at der skulle blive bedre sammenhæng mellem familie- og arbejdsliv. Forretningerne blev overdraget til Bestseller og livsstilseventyret i Blokhus tog sin begyndelse.

I en fortravlet tid, hvor der mangler plads og tid til nærvær og fordybelse, vil Kalstrup Livsstilshus gerne tilbyde et alternativ. Derfor er forretningen indrettet med tanke på, at udbrede den gode livsstil og forkælelsen til hele familien også når de går på shopping.

Kalstrup Blokhus

Foto:VisitJammerbugten

På førstesalen, hvor man også finder det store udvalg af interiør og brugskunst til hjemmet, er der derfor indrettet en lounge med café, hvor dem, der hurtigere får mættet deres shopping-gen, kan tanke op med en friskbrygget kaffe, en svalende drink eller lidt lækkert at spise. Her er også et flot udvalg af økologiske vine, lakrids fra Bülow, chokolade fra Sv. Michelsen, lokale produkter og andre delikatesser.

"Der skal være mulighed for at både mor, far og børn får en god oplevelse ud af at være her", siger Per Kalstrup, der med et smil erkender, at cafeen nok vil tiltrække mændene hurtigere end kvinderne.

Med en beliggenhed i Blokhus, der de senere år er trukket i førertrøjen som helårsdestination, er Kalstrup Livsstilshus naturligvis åbent året rundt. Selvom sommeren er en naturlig højsæson, kommer folk gerne kørende fra det meste af Nord- og Midtjylland, også udenfor sæsonen. Årligt er der anslået 450.000 besøgende i Livsstilshuset på Torvet i Blokhus.

Bæredygtigt tøj og socialt ansvar

Én af årsagerne til succesen er måske, at Per og Tine igennem alle årene har formået at udvide konceptet for den 2.000 kvadratmeter store forretning i flere etager løbende. Således kom for nogle år siden det bæredygtige tøjmærke ELSK fra Klitmøller til. Og netop bæredygtighed og socialt ansvar er nøgleord for ægteparret Kalstrup. "Vi er små, men bidrager lidt. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel i verden. Derfor har vi en idé om, at vi vil gå ind og finde nogle nordjyske, velgørende projekter, vi kan støtte på fast basis", siger Per Kalstrup.

Den slags partnerskaber kræver en vis volumen, så tanken er ikke at blive ved den ene butik i Blokhus.

"Med tiden må der gerne ligge tre eller fire livsstilshuse rundt om i Nordjylland, som sammen kan bidrage til at sætte Nordjylland på landkortet som helårsdestination for livsnydere i alle aldre. Nordjylland er balsam for sjælen og er stærkt undervurderet. Vi er desværre gode til at underspille og holde det hele lidt hemmeligt. Vi skal være mere stolte af det vi og Nordjylland kan og bære det ud i verden. Det er unikt og hænger godt sammen med at udleve den sunde livsstil", forklarer Per Kalstrup.

Kalstrup Blokhus

Foto:VisitJammerbugten

Livsstilshus i Løkken

Og det første skridt er allerede taget. I foråret 2019 åbnede en ny, 300 kvadratmeter stor butik i Løkken. Samme koncept, blot i lidt mindre målestok, men med mulighed for at vokse sig større.

Også i Blokhus har butikken vokseværk. Midt i april overtog Kalstrup Livsstilshus naboforretningen, som tidligere solgte dametøj. Her åbner Kalstrup en ungdomsafdeling med mærker som NA-KD, Les Deux, Levis og Tommy Jeans.

Og som et helt nyt tiltag er der indrettet et yogastudie på førstesalen. Her er der tilknyttet en håndfuld professionelle yogainstruktører, som på skiftende dage vil tilbyde undervisning, som man kan deltage i, uden at man binder sig til et længere forløb. 

På varme sommerdage kan yogaundervisningen måske flyttes til stranden, og ellers er det meningen, at lokalet også skal kunne benyttes af f.eks. massører eller andre, der kan se en idé i at flytte deres forretning ud på en nem og fleksibel måde.

Hele tankesættet bag yoga, mindfulness og fordybelse passer perfekt ind i konceptet for Kalstrup Livsstilshus. Og helt i tråd med ideen om løbende fornyelse bliver næste skridt at udvide sortimentet med lækkert yogatøj og tilbehør.

Og dermed endnu en god grund til at gæsterne gerne lægger vejen forbi Blokhus hele året rundt.

Kalstrup Livsstilshus har åbent hele året inklusiv søn- og helligdage.

Adresse: Torvet 3, 9492 Blokhus

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish