Forårsblomster

Inspiration til ferien

Blokhus Strand

Inspiration til ferieoplevelser

Står du og mangler inspiration til hvad dine oplevelser skal være, når du holder ferie i Jammerbugten, så kan du blive inspireret i de forskellige temaer her på siden og samtidig få info om aktuelle temaer, begivenheder og større events.

 

Aktiv i naturen

I den storslåede natur i Jammerbugten er der rigtig gode muligheder for at holde en aktiv ferie.

Jammerbugtens strande

I Jammerbugten finder du 55 km. bred, hvid sandstrand, som bugter sig langs det brusende hav.

Ferie for 2

Natur og ægte badebystemning  Jammerbugten i Nordjylland er rig på ægte badebystemning, enestående natur, mad- og kunstoplevelser og har desuden en fantastisk, maritim historie. Nyd de unikke kendetegn på et utal af måder afhængig af jeres personlige præferencer.

Ferie med børn

Find de bedste tips til familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan også sagtens være med!

Det historiske Jammerbugten

I Jammerbugten kan du besøge flere historiske steder.  Læs fortællingerne om de forskellig kulturhistoriske steder, og begiv dig en tur ned i histor...

Kunst og kultur i Jammerbugten

Hele året rundt kan du besøge spændende kunstudstillinger eller opleve kunsthåndværk i flere former og farver.

Dansk mad og lokale råvarer

Hvis du vil helt tæt på den lokale identitet og kultur, så kan det være en god ferieoplevelse at prøve de lokale råvarer og smagsoplevelser

De bedste oplevelser med natur.
Få inspiration!

Foto: Anne Nøhr Ringgren

Begivenheder og større events

I Det Sker skalenderen kan du nemt orientere dig om alle aktiviteter, der sker dagligt under din ferie og under temaet større events er der samlet en oversigt med de største events, der skaber store oplevelser hele året.

Større events

Se en samlet oversigt med de største events og begivenheder i Jammerbugten. Du vil kunne opleve masser af festivaler, motion og ren underholdning Listen vil blive opdateret løbende.

Det sker kalender

Aktuel begivenhedskalender med alle events og begivenheder. Musik, markeder, festivals, udstillinger, guidede ture og meget mere.