Blokhus strand efterår par
Efterårsferie Svinklovene

Feriestederne i Jammerbugten

Foto:Visitjammerbugten&VisitJammerbugten

Feriesteder og besøgssteder

I Jammerbugten er de mest populære ferieområder Blokhus-Hune og Slettestrand-Svinkløv, men langs hele kysten og ved Limfjorden er der også en række andre attraktive feriesteder, som du kan opleve

Blokhus Strand med badehusene
VisitNordvestkysten

Blokhus

Badebyen Blokhus er en af de mest velbesøgte feriebyer i Nordjylland. Her bor du langs en af Danmarks bedste badestrande med kilometervis af bred, hvid sandstrand, flotte klitter og udsigt til det brusende hav.
Blokhus er ægte badebystemning og et populært ferieparadis hele året med mange attraktioner, store events, spisesteder og gode shoppingmuligheder.

Svinkløv Slettestrand
VisitNordvestkysten

Slettestrand - Svinkløv

Slettestrand - Svinkløv er populært blandt gæster, der sætter pris på unikke naturoplevelser, historiske badehoteller, levende kystkultur og aktiv ferie. Mange besøger området for at være aktiv til fods eller på mountainbike. Her kan du opleve enestående udsigter, Vesterhavet, klitplantagerne og den rolige, venlige atmosfære. 

Thorupstrand Dronefoto
VisitNordvestkysten

Thorupstrand

Thorupstrand er Nordeuropas største kystlandingsplads og et populært besøgsmål for gæster. Her kan du bo i sommerhusområdet i klitterne og se når fiskerbådene hver dag bliver trukket op på stranden med dagens friske fangst.

 

Gjøl Havn
VisitJammerbugten

Limfjorden

Limfjordslandet er kontrasten til Vesterhavskysten. Oplev naturreservatet Ulvedybet, Kokkedal Slot, dæmningen og Alsbjerg Bakker. Besøg de hyggelige små havnebyer i Gjøl, Attrup og Haverslev og oplev den maritime stemning på havnene. 

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish