Fårup Sommerland

10 gode familieoplevelser

Foto: Fårup Sommerland

Sommerferien er ofte tidspunktet på året, hvor familien bruger ekstra tid på at være sammen, slappe af og nyde nogle dejlige ferieoplevelser. I Jammerbugten er der en række steder, som er særligt velegnede til jer, der skal opleve ferielandet sammen med børnene. 

Heste Fårup Sommerland

Foto:Fårup Sommerland

1.

Oplev rutsjebanenyheden Saven i Fårup Sommerland eller en af de mange øvrige forlystelser i den berømte forlystelsespark.

2.

Book en 2 timers sejltur med en af de velkendte blå fiskekuttere i Thorupstrand fra North Sea Fishing
Oplev at blive trukket ud med spillet og se fuglefjeldet Bulbjerg fra kystsiden – hver dag i perioden 29. juni – 7. august.

3.

Nyd en picnic-tur, hent snobrødsdejen ved det lokale Hune Bageri og bag dem over bålet eller i naturbageovnen i Gateway Blokhus.
Nyd naturen via de mange stier på stedet eller leg med børnene på den store naturlegeplads. I Jammerbugten er der 5 gode skovlegepladser, som er gratis at besøge og du finder dem i Blokhus, Slettestrand, Tranum, V. Thorup og ved Birkelse.

Gateway Blokhus

Foto:Visitjammerbugten

4.

Se de imponerende sandskulpturer under temaet Eventyrlige filmfigurer i Skulpturparken Blokhus og leg selv med det fantastiske sand inde på pladsen. Spis en medbragt madkurv eller køb et måltid og nyd det i orangeriet eller i parken.

5.

Oplev de mange søde klappedyr, vær med til fodring eller ponyridning hos Hjortdal Dyrefarm – ca 350 dyr – 50 forskellige racer såsom vaske- og næsebjørne, kænguruer, diverse egern, fugle og polarræve. Du kan overnatte i shelters tæt på dyrene.

6.

Lej en cykel eller medbring din egen og nyd en smuk cykeltur på stranden, i klitplantagerne eller bliv rørt på et af mountainbikesporene i Blokhus eller Svinkløv. Book en guidet tur med de professionelle mtb-ryttere hos Feriecenter Slettestrand.

Familie på cykel

Foto:Visitjammerbugten

7. 

Besøg Jambo Feriepark og inviter din familie på en dyst på stedets helt unikke minigolfbane, hvor i kan slå jer løs blandt elefanter, eagles og krokodiller

8.

Tag den dyst i fodboldgolf, hvor Jammerbugten har 3 velanlagte 18 hullers fodboldgolfbaner, som ligger i Tranum, Nørhalne og Løkken

9.

Kanotur på Ryå – Parker bilen på pladsen overfor Aabybro Mejeri, snup en Ryå is med på vejen fra stedets café og lej på forhånd kanoerne hos FDFkano.dk

10.

Oplev den smukke natur i Svinkløv eller Blokhus fra hesteryg. Lej islandske heste og tag med på en guidet tur hos Svinkløv Turridning eller Blokhus Ridecenter.

kanotur på ryå

Foto:Visitjammerbugten

Mere inspiration til børnefamilier

Fandt du ikke lige hvad du søgte?

Dette er blot et udpluk af de mange spændende ferieoplevelser, som Jammerbugten byder på til børnefamilier.

Du kan finde mere inspiration under Ferie med børn eller søge alle aktiviteter frem under Planlæg ferien

Sommerhus
Sov godt - Overnatning
Guidetur i Slettestrand
Ferie med børn

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish