VisitJammerbugten
Anne Just Havehotel

Tæt på det lokale

Når du overnatter hos de private i Jammerbugten, så er du garanteret en autentisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på det lokale nærvær og det hyggelige værtsskab, som lokalbefolkningen skaber.

Kirkbakgård Bed & BReakfast

Vi giver dig tre gode grunde til, hvorfor du bør prøve at bo på et Jammerbugtens Bed & Breakfaststeder i din næste ferie:

Oplev den ægte Jammerbugten

B&B værter skaber en hjemlig følelse for både børn og voksne, selvom du er langt fra din vante hverdag. Et B&B er nemlig ejet af mennesker, som selv bor i Jammerbugten, hvilket gør, at du kommer helt tæt på den Nordjyske kultur. 

Det betyder også, at du har en enestående mulighed for at få insider-tips fra din vært til at udforske Jammerbugtens smukke omgivelser og seværdigheder. Du kommer altså helt tæt på det lokale nærvær og hyggelige værtsskab, som lokalbefolkningen skaber. 

Vesterkringel Bed & Breakfast

Beliggenhed tæt på naturen

Om du er til naturskønne områder med naturstier, eller hellere vil bo centralt i byerne, så vil du altid være tæt på Jammerbugtens seværdigheder og den fascinerende natur.

Der garanteres altid for højt loftet, og du er tæt på nogle af Nordeuropas allerbedste og smukkeste strande her i Jammerbugten.

Tranum

Værelse og morgenmad til en fordelagtig pris

Et B&B er mere end blot et værelse og morgenmad til en rigtig god pris. Du får også enestående service, hvor værterne ofte står klar med tips til gode oplevelser. Du kan se frem til charmerende indretning, hygge og en dejlig, behagelig seng, som alt sammen skaber de helt perfekte rammer for din ferie.

KunstArt 20 Bed & Breakfast

Så vil du overnatte et sted, som emmer af hygge og charme? Vil du garanteres en autentisk, anderledes oplevelse, og ønsker du at opleve det lokale, nærværende værtsskab?

Hvis du kan sige ja til dette, så er det nok tid til at besøge et af Jammerbugtens charmerende Bed and Breakfast eller private overnatningssteder. 

Herunder ser du et udsnit af de dejligste B&B i Jammerbugten

TIP!

Har du allerede været på et af de skønne Bed & Breakfasts i Jammerbugten, så del dine dejlige minder med os og andre ferieglade mennesker på Instagram med #VisitJammerbugten eller tag vores side med @visitjammerbugten

Liste
Kort