©  Foto:

Havblik B&B og Ferielejligheder

HAVBLIK B&B og Ferielejligheder er en unik naturperle med panoramaudsigt over Jammerbugten og Lien Bakkerne. Det ligger ved Slettestrand omkranset af Svinkløv Plantage og Fosdalen få km fra Svinklovene.

Havblik B&B og Ferielejligheder har 16 værelser og 5 ferielejligheder - i alt plads til 40 overnattende gæster – gåafstand til havet – økologisk morgenbuffet  og mulighed for en økologisk frokostpakke.

Anders går meget op i natur, bæredygtighed, sundhed og kreativitet. Derfor bliver de dybe kløfter på HAVBLIK naturplejet af et mindre dyrehold, og grøntsager og frugt kommer bl.a. fra vores egen køkken- og frugthave.

Han er meget glade for at kunne dele denne fantastiske beliggenhed midt i noget af Danmarks absolut smukkeste natur med andre. Her kan både børn og voksne boltre sig i de smukke kløfter og på legepladsen, eller de kan gå til havet direkte herfra ad en smuk natursti gennem det unikke og forskelligartede landskab.

På denne naturplet kan du vælge, om du vil være privat og bo for dig selv i en af lejlighederne, eller om du vil nyde samværet med andre ved at vælge et værelse. Lige meget hvor du bor, rammes du af den storslåede natur uanset hvilket vindue, du kigger ud af.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish