Thorupstrand vinter

Vinterferie ved Jammerbugten

Foto: Visitjammerbugten

Natur, smag og kultur samt oplevelser i børnehøjde, når du trænger til afslappende feriedage. Nyd den hyggelige og afslappende stemning langs kysten i Jammerbugten. Området byder på enestående natur, spændende aktiviteter, shopping og smagfulde spiseoplevelser.

Blokhus strand vinter
Par vinter strand

Spændende vinteraktiviteter

Februar måned, og særligt uge 7 og 8, hvor skolerne holder vinterferie, er der gode oplevelser i Jammerbugten.

Her på siden kan du læse om de mange aktiviteter og begivenheder, der finder sted, og få det fulde overblik over alle arrangementer!

Blokhus Winterlight Festival

Eventyrlig og stemningsfuld lysoplevelse til Blokhus Winterlight Festival, som du kan opleve i hele februar måned i Skulpturparken Blokhus

Bedste tips til vinterferie for par

En tur for 2 til Jammerbugten byder på autentiske oplevelser, enestående natur, guidede fortællinger, unik kystkultur og lokale smagsoplevelser.

Det sker - Begivenhedskalender

Find aktiviteter og events i februar og marts

Guidede ture og fortællinger i vinterferien

Find en samlet oversigt med guidede ture til fods eller på mountainbike. Guidede smagsoplevelser eller spændende naturformidlingsture

 

Guidede ture og fortællinger

Foto: Visitjammerbugten

Børnenes vinterferie i Jammerbugten

Tag børnene med på en fantastisk vinterferie, hvor der er masser af underholdning og aktiviteter for hele familien

Børnenes vinterferie

Tag børnene med til Jammerbugten og få spændende oplevelser for både store og små. Vi har samlet et udpluk af en række gode oplevelser, så børnene kan få en vinterferie fyldt med hygge, sjov og spas.

Blokhus Skøjtebane

Sjov og spas for børn og voksne på Blokhus Skøjtebane, der holder åbent på Blokhus Torv hver dag frem til marts. Underhold hele familien med en fantastisk skøjtetur.

Hvilken destination vil du besøge?

Både Blokhus og Slettestrand byder på spændende oplevelser i vinterferien. Find information om alle aktiviteterne nedenfor.

Vinterferie i Blokhus

Besøg Blokhus i din vinterferie og oplev den enestående natur og et hav af spændende og hyggelige aktiviteter for hele familien.

Vinterferie i Slettestrand

Slettestrand - Svinkløv og hele den vestlige del af Jammerbugten er et godt valg for dig, der vil tættere på naturen og Jammerbugtens maritime kystmiljø i din vinterferie