VisitJammerbugten

Blokhus Wind Festival

Alle regnbuens farver præsenteres og præger himlen, når den farvestrålende Blokhus-Løkken Wind Festival udfolder sig på stranden mellem Blokhus og Løkken, og drageentusiaster og vindentusiaster fra hele Danmark og udlandet mødes.

Til lands til vands ... men mest i luften

Den 15 km lange strand mellem Blokhus og Løkken lægger luftrum til en helt ekstraordinær weekend, hvor stranden bliver fyldt med drageeksperter, entusiaster, børn og voksne, som har én ting til fælles: Den helt særlige følelse, som opstår, når de følger og kontrollerer en farvestrålende drage, der danser ballet mod den blå himmel.

Luft underne dragevingerne

Weekenden byder bl.a. på FRI FLYVNING -hvor gæsterne har mulighed for at flyve med egen drage på festivalområdet, aftenflyvning, store opvisninger, team flyvning og flyvning med kæmpedrager ved festivalområdet. Der bliver også mulighed for sjov i børnehøjde, når der er karameludkast og drager kaster karameller ud fra 10–15 meters højde. Børnene får også mulighed for at være kreative til årets drageworkshop. Her kan de bygge egen drage.

Det bliver en fotogen oplevelse, hvor publikum kan forvente en helt særlig oplevelse. Alle er velkommen til at sætte deres drage op i de afspærrede områder, og arrangørerne håber at der dukker flere klubber op. Der er gratis adgang, og det vil være muligt for publikum selv at deltage ved at medbringe egen drage.