Gratis koncerter på torvet hver torsdag

Musik i Blokhus

Gratis koncerter på torvet hver torsdag

Musik på torvet i Blokhus 2019

Du kan ikke sige sommer i Blokhus uden også at sige koncerter på Torvet! Således er det også i 2019, hvor der bliver et flot udbud af musikalske oplevelser i den populære feriedestination.  

Gæster fra nær og fjern kan nyde godt af seks gratis koncerter, som løber af stablen på Torvet i Blokhus

Musik på torvet Blokhus

Alle torsdagene fra den 4. juli til og med den 8. august 2019 bliver der fyret op for den musikalske underholdning. Her vil en række kendte, danske kunstnere give koncert på byens scene kl. 20.30.  

blokhus koncert

 

Torsdagenes program

Torsdagene i Blokhus er et sandt tilløbsstykke. De er populære og sikrer, at de mange tusinde gæster i ferielandet, kan få en helstøbt oplevelse. 

musik på torvet blokhus

Festlighederne starter allerede kl. 16, hvor baren åbner. Du kan få stillet sulten i madboderne til aften, og endelig træder opvarmningsnavnene på scenen klokken 19.00. Hovedkunstneren vil gå på klokken 20.30. Koncerterne er gratis!

Kl. 16.00               Baren åbner

Kl. 17.00               Madboden åbner

Kl. 19.00               Opvarmningsband

Kl. 20.30               Koncert i henhold til programmet

Programmet spænder vidt med forskellige populære danske kunstnere!

 

ABBA CZ åbner koncertrækken i Blokhus 4. juli

abba cz koncert i blokhus 

Dancing Queen, pailletter og trompetbuker Der er lagt op til fest allerede fra den første koncert, når ABBA CZ indtager Blokhus. Efter 35 år har ABBAs popularitet nået nye højder. ABBA Revival CZ er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede liveudgaver af ABBAs uforglemmelige klassikere og ikke mindst deres uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang. Torsdag d. 4. juli gæster de professionelle showmusikere i ABBA CZ scenen i Blokhus. Det tjekkiske Revival-band har turneret i Danmark og Europa samt medvirket i flere radio og tv-show. De er hjemmehørende i Prag, og leverer et show i absolut topklasse. De elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70'er kostumer og koreografi kommer ABBA Revivalmusik og show forførende tæt på den ægte vare torsdag d. 4. juli.

 

Thyborøn-kvartetten Tørfisk gæster Blokhus 11. juli 

tørfisk

Du kan opleve det bedste fra Irland og Vestjylland når Thyborøn-gruppen Tørfisk gæster Blokhus Torv i forbindelse med sommerens koncerter. De hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. "De synger, spiller og underholder, så det er en fryd. Med typisk vestjysk charme, som vi også oplevede på stranden i Blokhus til Sankt Hans 2018, er vi overbeviste om, at de er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er Tørfisk-drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side - de karakteristiske, vestjyske og forblæste herre-stemmer, udtaler Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen, der repræsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus, erhvervslivet, VisitJammerbugten og lokale ildsjæle..

sankt hans blokhus tørfisk
Foto: Tørfisk gæstede også Blokhus i 2018, hvor de spillede for flere tusinde gæster på Blokhus Strand i forbindelse med Sankt Hans.

 

Michael Learns To Rock giver koncert 18. juli 

Michael Learns To Rock, der sidste år kunne fejre 30-års jubilæum, kommer til Blokhus torsdag d. 18. juli. 

Michael learns to rock

Michael Learns To Rock har igennem de seneste 10 år genopdaget sig selv og sit danske publikum ved en massiv turnévirksomhed på mindre og større spillesteder i Danmark, hvor Michael Learns To Rock har spillet akustiske og halvakustiske koncerter for et stadig større publikum. De mange succesfulde indendørskoncerter i Danmark har givet Michael Learns To Rock lyst til at dedikere en hel sommerperiode til udendørskoncerter i Danmark heraf selvfølgelig også til sommerlandet Blokhus. "Formålet med deres sommerkoncert i Blokhus er at underholde og sprede glæde hos publikum med deres allerstørste hits, samt andre perler fra bandets lange karriere, heriblandt fra bandets seneste album STILL, som udkom i 2018", fortæller Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen, der repræsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus, erhvervslivet, VisitJammerbugten og lokale ildsjæle.

 

Hjalmer tilbage i Blokhus 25. juli 

Publikum kan glæde sig til et gensyn med et af landets største sangskrivere i et eksklusivt og musikalsk møde på Torvet i Blokhus, oplyser Kars Korfits på vegne af arrangørgruppen.

Hjalmer var også på scenen på Torvet i Blokhus i 2018 – til mere end 5000 gæster, og det skal han igen.

musik på torvet blokhus hjalmer

"Den unge fynbo, Hjalmer, der har vundet titlen som ”Årets nye navn” til Zulu Awards, er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Teksterne er alle relaterbare, og han formår virkelig at ramme en bred fanskare på trods af de “ungdommelige” emner. Vi ved fra sidste år, at han trækker unge teenagere, familier med børn og ældre på Torvet. Det bliver en fornøjelse at se hvilken stemning den unge herre skaber igen denne sommeraften2, siger Karl Korfits og fortsætter: " Sommerkoncerterne handler om den gode stemning og publikumsfavoritter, men også om nyere kunstnere, der kan sætte sit helt særlige præg på programmet. Dem, der er fremtidens superstjerner, akkurat som Hjalmer.

Til at varme publikum op, inden Hjalmer går på scenen torsdag d. 25. juli, har arbejdsgruppen igen i år allieret sig med det populære festorkester, ”Romhandleren”, der med mange års erfaring inden for stort set alle slags arrangementer, spiller musik fra de seneste 6 årtier.

 

Johnny Madsen 1. august

I 2018 væltede rocklegenden Johnny Madsen Torvet i Blokhus. Det får han lov til igen, når det står på iskolde fadbamser, fedtet hår og festlige rytmer.

johnny madsenDen 1. august, vil den nu 67-årige musiker sige ”Godaften Blokhus” med sin hæse, men lune stemme. Johnny Madsen har i tidens løb udgivet op mod 20 albums i eget navn med hits som ”Johnny the Blues”, ”Griseriet På Bounty” og ”Færgemand”. Derudover har han lavet musik sammen med blandt andre Peter Belli, Nanna og Billy Cross under navnet Hobo Ekspressen samt Allan Olsen og Lars Lilholt i trioen Dalton, som står bag hittet ”Selskabsmadonna”. Stemmen er smurt, spaden er stemt, og trommerne er blevet gennemsigtige. Johnny Madsen Band er klar til at besøge Blokhus igen d. 1. august, som forventes at blive én af de mest intense og medrivende sommeraftener i Blokhus.

 

Hardinger Band 8. august

Hardinger Band, som efter et forrygende 2018 med over 50 koncerter landet over, er mere end klar til sommerkoncert på Torvet i Blokhus torsdag d. 8. august.

Der bliver som altid spillet op til fest og fællessang og Hardinger Band lover hænder over hovedet og fed fest på Torvet.

"Hardinger Bands stærke og folkekære bagkatalog er en direkte invitation til en tur ned ad memory-lane: ”Hvalen Hvalborg”, ”Står På En Alpetop”, ”Sexchikane” og mange flere", fortæller Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen bag koncerterne.

musik på torvet blokhus hardinger band

Hardinger Band glæder sig til at gæste Blokhus: 
”Shubidua's 240 sange får en stærk kop generator-bouillon! Hvalen Hvalborg lever i bedste hvalgående, med Blokhushvalen i baggrunden! Vi sætter strøm til "Den Rød-glødende Tråd" og "Fed Rock" torsdag d. 8. august", siger Michael Hardinger fra Hardinger Band og fortsætter: ”Syng med! Se om I kan overdøve os! Vi garanterer ligeså godt vejr i 2019 som i 2018. Vi leverer vores sangskat med brølende guitarer, smukke kor, og fællessang så jorden gungrer. Og vi glæder os helt vildt til at se jer”.

Med tre originale medlemmer, Michael Hardinger, B-Joe og trommeslageren Flemming Olsen, er Hardinger Band det tætteste vi pt. kommer Shu-bi-dua. De er et svært populært og aktivt liveband og særligt aktuelle med albummet ’Sym-fo-19’.
”Det bliver storartet. Det er et album der består af en samling numre skrevet til Shu-bi-dua op igennem 70’erne, 80’erne og 90’erne, mens tre af Hardinger Bands medlemmer var del af det legendariske danske band. Og dermed er nyudgivelsen vel også det tætteste, vi nogensinde kommer på et nyt Shu-bi-dua album. Dem får vi alle æren af at opleve i Blokhus. Så glæd Jer!”, afslutter Karl Korfits.


Kom og oplev den særlige stemning når torvet rocker med glade feriegæster!


Samlet koncertprogram 2019


4/7 Kl. 20.30  I  ABBA CZ
Kl. 19.00 OPVARMNING: PICASSO DA-NOIZE COLLAB


11/7 KL. 20.30  I  TØRFISK
KL. 19.00  I  OPVARMNING: THE BATS


18/7 KL. 20.30  I  MICHAEL LEARNS TO ROCK
KL. 19.00  I  OPVARMNING: ROMHANDLEREN


25/7 KL. 20.30  I  HJALMER
KL. 19.00 | OPVARMNING: BACK ON TRACK


1/8 KL. 20.30  I  JOHNNY MADSEN
KL. 19.00  I  OPVARMNING: SAFARIBAND


8/8 KL. 20.30  I  HARDINGER BAND
KL. 19.00  I  OPVARMNING: THE PRETENDERS

 

Arrangører:

Koncerterne arrangeres og afvikles i et samarbejde imellem Erhvervsforeningen Destination Blokhus, VisitJammerbugten, erhvervslivet, lokale ildsjæle og med støtte fra  Jammerbugt Kommune,.

 

 

 

 

Del denne side

Større events 2019

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten