Gå til indhold
©  Foto:

Musik i sommerlandet - Blokhus Torv

Torvegruppen inviterer til en sommer med masser af sprøde musikalske oplevelser på Danmarks måske smukkeste friluftsscene.

Musik i sommerlandet på Blokhus Torv er tilbage!

Du kan glæde dig til danske topnavne, kolde fadøl, ørehængere og ikke mindst en fantastisk stemning, når Torvet i Blokhus igen danner rammer for en række sommerkoncerter.

Torvegruppen har i år formået at lave et coronavenligt set-up med nogle af Danmarks absolut bedste kunstnere. Med bands og navne som Die Herren, Dodo & The Dodos , Poul Krebs, Rasmus Bjerg og Sømændene, er der lagt op til et brag af en sommer, når hver torsdag i perioden fra 15. juli til 12. august inviteres til koncerter under åben himmel. 

 

Program 2021

15/7- Die Herren
Opvarmning: Fester Kester

22/7- Poul Krebs
Opvarmning: The Bats

29/7- Rasmus Bjerg
Opvarmning: Petrols

05/8- Dodo and the Dodos
Opvarmning: Romhandleren

12/8- Sømændene
Opvarmning: Back on Track

 

Program
18.00 Dørene åbner
19.00 Opvarmning
20.30 Hovednavn
22.00 Tak for i aften

 

Generel info:

Koncerterne på Blokhus Torv er pr. 1. juli klassificeret som stående events- med mulighed for at sidde ned. Det betyder i praksis, at alle siddepladser er unummererede så man kan frit sætte sig ved det bord der står anført på billetten eller bytte plads med andre. Desuden er man velkommen til at hænge ud i baren eller stå bagerst på Torvet.

OBS: Alle gæster skal ved indgangen fremvise gyldig coronapas jf. de gældende retningslinjer.

Koncertpladsen åbner klokken 18, og den vil være hegnet ind, så man ikke kan se noget udefra for at undgå forsamlinger uden for koncert-området.
Er man så uheldig, at man ikke har fået billet, er opfordringen at nyde aftenen på en af de mange restaurationer i Blokhus. 

Hvis man ikke har kunnet få bord på en byens spisesteder inden koncerterne, er det tillad at købe Take Away og tage det med til koncerten. Dog skal drikkevarer købes på pladsen, da det er med til at finansiere koncerterne og udgifterne som følge af restriktionerne.

 

Billetsalg
Der skal købes billet online inden koncerterne, da der ikke vil være billetsalg i døren. Billetterne koster 75 kr. inkl. en øl eller sodavand+ 25 kr i gebyr og skal købes på Ticketmaster.dk