Gå til indhold
©  Foto:

Musik i sommerlandet - Blokhus Torv

Torvegruppen inviterer til en sommer med masser af sprøde musikalske oplevelser på Danmarks måske smukkeste friluftsscene.

Musik i sommerlandet på Blokhus Torv

Du kan glæde dig til danske topnavne, kolde fadøl, ørehængere og ikke mindst en fantastisk stemning, når Torvet i Blokhus igen danner rammer for en række sommerkoncerter.

Program for sommeren 2022:

7. juli: Stig og Vennerne
Allerede fra første koncertaften kommer torvet til at gynge, når Stig & Vennerne giver publikum mulighed for at synge med på alle Flemming ”Bamse” Jørgensens hits.
Stig Rossen og de resterende medlemmer af Bamses Venner vil hylde “ Flemming “Bamse” Jørgensen med et varmt og glædeligt genhør med de sange, vi alle kender, udført med respekt og musikglæde.

14. juli: Mads Christian
Der er ingen tvivl om, at det unge stjernefrø, Mads Christian, der for alvor fik sit gennembrud på den danske musikscene i 2021, vil charme sig ind i alle koncertgæsters hjerter. Den 22-årige dansksprogede popartist, der tidligere har deltager i X-faktor, er af flere blevet sammenlignet med Hjalmer, og det er ikke uden grund. Mads Christian er leveringsdygtig af ungdommelige sjælere, men han kan også få publikum op af stolen. Mads Christian elsker at inddrage sit publikum i sine koncerter, så der er dømt fest for både de unge og de lidt ældre, når det unge stjernefrø indtager scenen.

21. juli: Hardinger Band
Hardinger Band er kendt for sin fantastiske sceneoptræden og er det tætteste, man kommer på der oprindelige Shu-Bi-Dua band med hele tre originale medlemmer. Hardinger Band har tidligere besøgt Blokhus og vil uden tvivl skabe en folkefest med er sandt orgie af fællessang og “good time”, når hits som “Står på en alpetop” og “Hvalborg” brager ud over scenekanten.

28. juli: Sømændene
Kaptajnshatte og matroskasketter vajede i luften, da Sømændene sidste år fyrede den godt og grundigt af til sommerens nok fedeste torvekoncert i Blokhus. Derfor glæder arrangørerne sig til igen at invitere til koncert med de charmerende sømænd, der henleder tankerne på et brunt værtshus, når de med deres jubilæumsshow “Knap 20 (år)” tager publikum med på en walk down memory lane, med klassikere som “Knap en bajer op”, “Mandalay” og “En træt gammel dreng”.

4. august: Lune Carlsen
Jan Carlsen alias Lune Carlsen er måske Danmarks bedste Kim Larsen-kopi. Lune Carlsen rammer både stemme, udseende og gestikuleren, som var det Kim Larsen, selv der optrådte. Med masser af energi og fokus på underholdningen på scenen fremfører han Kim Larsens største hits. Lune Carlsen har flere gange besøgt Blokhus-området hvor han altid gir den Gas på scenen.

11. august: Rasmus Bjerg - John
Koncertrækken slutter med en folkefest, når Rasmus Bjerg igen indtager scenen med sin hyldest til hele Danmarks John Mogensen.
Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående i de danske hjerter. Det har været en folkefest tidligere år, hvor Rasmus Bjerg har besøgt Blokhus, og mon ikke også der bliver "Fut i fejemøjet", når Rasmus Bjerg igen indtager Blokhus som hele Danmarks - John.

Altid om torsdagen
Alle koncerter starter kl. 20.30, men allerede kl. 19.00 vil nogle af Danmarks bedste partybands stå for opvarmningen. Her gæster Romhandleren, Back on Track, Festerkester, 3xi og Petrols scenen. Der vil også være stand up på programmet, hvor lattermusklerne bliver trænet.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish