©  Foto:

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

Magisk jul i Skulpturparken Blokhus - millioner af julelys lyser parken op og skaber magiske juleoplevelser for store og små.

Juleoplevelse i særklasse i Blokhus

Skulpturparken Blokhus gentager succesen med Magisk Jul. Lørdag den 4. november åbner dørene til den 7. storslåede julesæson - en juleoplevelse i absolut særklasse, der kan opleves hele november og december.
Julestemningen er sikret. Millioner af lys, juleboder, arbejdende kunstværksted og galleri og naturligvis hyggelig julemusik omdanner den store park til et fortryllende juleunivers.

Alt der rimer på jul
Gæster fra nær og fjern kan forvente en helt eventyrlig oplevelse, når parkens sandskulpturer, bygninger og 20.000 m2 store have er pyntet op med millioner af julelys. Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus har ganske enkelt alt, hvad der rimer på jul. Det hele emmer også af julestemning straks man nærmer sig parkeringspladsen – og det bliver kun endnu mere eventyrligt, når man kommer ind i den store park. Blinkende julestjerner, guldkareter, kyssepergola og Europas længste juletunnel skaber en helt fortryllende og romantisk julestemning. Det gigantiske juletræ på hele 17,5 meter troner højt midt i parken og hyggelige stier med et utal af flotte lysdekorationer fører gæsterne rundt iblandt de store sandskulpturer, der også er udsmykket. Oplevelsen fuldendes med de daglige lyd- og lysshow, som skaber lys og stemning i hele parken - og de hyggelige juleboder, arbejdende værksted, kunstbutikker og galleri frister de mange besøgende.

Oplevelsen går rent ind
Mere end 50.000 gæster ligger også vejen forbi den populære event. Magisk Jul appellerer til HELE familien – store som små.

Det smager
Melder sulten sig, så er både restaurant og café klar til at tage imod gæsterne. Stor julebuffet i weekenden med klassiske juleretter og de øvrige dage er der lækre juleplatter og caféklassikere på programmet. I Arkade cafeen bydes der på lettere retter og snacks.

Julegavejagt
Gæsterne kan også gå på julegavejagt i kunstbutikkerne samt det arbejdende værksted og galleri. Her fristes med malerier, skulpturer, keramik og plantefarvet design strik - samt unika kunst fra ind- og udland. Flere af dagene kan man også møde kunstnerne bag – heriblandt Lone Kristensen og Jan Björn.

Åbningstider
Åbent hver dag fra kl. 15-21 i perioden fra 4. november til 23. december og igen fra 26. - 30. december kan du opleve det stemningsfyldte juleunivers, og juleboderne står klar til at tage imod gæsterne i samme periode fra kl. 15-20. Lukket mandage.

Lyd- og lysshow kan opleves hver time kl. 16, 17, 18, 19 og 20.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish