Gå til indhold
©  Foto:

Hook & Cook - Kutterfestival i Thorupstrand

Lørdag den 26. august præsenteres et stærkt musikprogram til årets Kutterfestival i Thorup strand - som en del af Hook & Cook

HOOK & COOK kommer til Kutterfestival i Thorupstrand lørdag den 26. august

Et vanvittigt sjovt børneprogram og autentiske koncerter med ene sprøde musikere, alt sammen krydret med sand imellem tæerne, kolde fadøl/drinks og lækre vesterhavsspecialiteter, skal tilsammen danne rammerne om Thorupstrands helt egen kutterfestival for børn og voksne lørdag den 26. august.

Og det bedste af det hele, det er fuldkommen gratis at deltage.

Program

  • 10.00: Rytmigo underholder de yngste med sjove motoriksange
  • 10.00 – 16.00: Råvaremarked med lokale råvareproducenter
  • 10.00 - 16.00 Mød Hjemmekompagniet fra Aggersund
  • 10.00 – 16.00: Vildmarkscenteret laver fede outdoor-aktiviteter
  • 11.00: Onkel Rejes store gameshow
  • 13.30: Vandretur med Stedkender – læs mere her
  • 16.00: Koncert med Solvej
  • 17.00: Koncert med Zar Paulo
  • 19.00: Koncert med SUNDAYS

 

Maden og råvarerne

Du kan købe lækker mad hos Thorupstrand Fiskehus, Thorupstrand Røgeri og Hawkiosken. Slå også et smut forbi det hyggelige råvaremarked med alt hvad hjertet begærer af spændende og lækre, lokale specialiteter.

Strandbaren Revlen har åbent hele dagen og står klar med kolde fadøl, drinks samt ginbar ved Tranum Mølle Destilleri.

Mød Hjemmeværnskompagniet fra Aggersund, hvor du kan få lov til at kigge på og røre ved deres våben og materiel og høre om deres job.

Kunstnerne:

Zar Paulo

Zar Paulo er et af de bedste nye livebands i 2023, og du kender dem for deres hits som ”Klap For Fædrelandet”, ”Tiger” og ”Stop Believing”.

Solvej

Solvej er en vestjysk singer/song writer, der synger om at finde hjem til kysten i Vestjylland og om kontrasten mellem by og land i et univers, der rummer både det store i det små og omvendt.

SUNDAYS

SUNDAYS  er et dansk indie folk-rock band, der bringer nærvær og åbenhed med sig på scenen. SUNDAYS engagerer sit publikum med en smittende dynamisk levering af de stærke sange og fængende melodier.

Praktisk info

Hvis du vil være sikker på at kunne sidde ned i løbet af koncerterne, så er det en god idé selv at medbringe campingstol eller et tæppe at sidde på, da der ikke vil være siddepladser til alle.

Kutterfestivalen er gratis og arrangeres i et samarbejde mellem Destination Nordvestkysten, Destination Slettestrand/Svinkløv-Thorupstrand og Thorupstrand Fiskehus.

Se alle Hook & Cook oplevelser her: https://www.visitnordvestkysten.dk/hook-cook

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish