©  Foto:

Sankt Hans Aften i Blokhus

Traditionen tro omdannes stranden i Blokhus til en af Danmarks største bålfester, når kalenderen skriver den 23. juni. Erhvervsforeningen Destination Blokhus, i samarbejde med Visitjammerbugten, er glade for at kunne invitere til endnu en festlig og forrygende aften med det betagende Vesterhav som en smuk kulisse.

Sankt Hans 2024 på Blokhus Strand

Blokhus Strand danner igen rammen for en uforglemmelig Sankt Hans aften, når kalenderen skriver den 23. juni. Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med Spillestedet Blokhus og Visitjammerbugten har sammensat et spændende program, der garanterer en festlig og ikke mindst mindeværdig aften med det smukke Vesterhav som kulisse.

Årets program:

19.00: Musikalsk march med korps fra Nordsø-Festival fra Blokhus Torv til stranden

19.15: Optræden på stranden ved Nordsø-Festival

20.00: Stor Sankt Hans-Koncert med Creedence Tribute

20.50: Båltale ved Borgmester Mogens Chr. Gade

21.00: Bålet tændes

21.15: Koncert fortsætter med Creedence Tribute


Nordsø-Festival – Korpsmusikanter fra Norge
Til at sætte gang i festlighederne vil deltagende korps ved Nordsø-Festivalen marchere fra Blokhus Torv til stranden og give publikum en smagsprøve på deres musikalske evner. De unge korpsmusikanter fra Norge vil optræde med et varieret repertoire af både klassiske og moderne numre, hvilket skaber en festlig atmosfære, inden aftenens hovednavn, Creedence Tribute, indtager scenen.

Creedence Tribute – Hyldest til CCR
Der er lagt op til ægte strandfest, når årets hovednavn Creedence Tribute indtager strandscenen. Creedence Tribute vil med numre som "Proud Mary," "Bad Moon Rising," og "Have You Ever Seen The Rain" tage publikum med tilbage til 60'ernes og 70'ernes rockæra. Bandet fokuserer på at være tro mod CCR’s originale lyd og stil, hvilket uden tvivl vil skabe en ægte festlig og nostalgisk stemning, i takt med at solen går ned over Vesterhavet.

En aften med traditioner og fest
Som en fast tradition vil Borgmester Mogens Chr. Gade holde årets båltale kl. 20.50, inden bålet tændes kl. 21.00. Mogens Chr. Gade, der har været borgmester i Jammerbugt Kommune siden 2007, er en erfaren og engageret politiker med en stor kærlighed til lokale traditioner og fællesskab. Efter båltændingen fortsætter koncerten med Creedence Tribute, og der vil være rig mulighed for at synge med og nyde de velkendte toner.

Praktisk information
Publikum opfordres til at komme i god tid for at sikre sig en god plads på stranden. Tilkørslen fra Saltum Strand kan også anvendes. Byens restauranter holder åbent denne aften, og det er en god idé at reservere bord på forhånd for at undgå ventetid.

Kom og oplev en magisk Sankt Hans aften på Blokhus Strand med musik, bål og fællesskab. Arrangørerne glæder sig til at byde alle velkommen til en uforglemmelig aften ved Danmarks nok smukkeste strandscene.

OBS: I tilfælde af afbrændingsforbud tændes bålet ikke som vanligt, men det øvrige program vil blive afviklet planmæssigt.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish