18. - 19. august 2018

XTERRA Slettestrand

18. - 19. august 2018

Lindy fra "Rigtige Mænd" deltager igen i XTERRA Slettestrand

“Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at Lindy Aldahl og hans "TEAM FULD ILD" er på startlisten til XTERRA i Slettestrand 2018. Vi forstår godt, at de har valgt XTERRA som den næste store udfordring.

Lindy Aldahl rigtige mænd

Jammerbugten, Svinkløv Plantage, det vilde hav, den lokale stemning og ånd ved Slettestrand er alle unikke ingredienser i XTERRA Slettestrand, som gør det til en must-do event”, siger stævneleder Simon Jørn Hansen. 

XTERRA fandt sidste år vej til Slettestrand, som i alle henseender er en perfekt lokation for XTERRA. Det skal opleves! Og netop det er Lindy og TEAM FULD ILD enige i. 

XTERRA slog for alvor igennem i Danmark, da programmet “Rigtige Mænd” kørte over tv-skærmene for nogle år tilbage, hvor mændende fra tv udsendelsen deltog i begivenheden.

Siden da er der blevet skabt en enorm stor "XTERRA familie" og XTERRA er kommet ud til hele Danmark, hvor det bliver afholdt på de mest unikke lokationer.

> Læs også: XTERRA er tilbage i Slettestrand

XTERRA handler om mange ting, og det er Rigtige Mænd et tegn på. XTERRA er om frihed i naturen, og så er det også en kamp mod en selv om, at du godt kan klare det uanset hvad.

"Du skal have det sjovt, grine ad hinanden, prøve grænser af og drikke en fadbamse efter løbet med XTERRA medaljen fortjent hængende om halsen. Der er en stemning, som man bare ikke finder andre steder. Og det er det, der er helt unikt ved XTERRA”, siger stævneleder Simon Jørn Hansen. 

Tag konkurrencen op mod TEAM FULD ILD og kom til XTERRA Slettestrand 2018 i august! 

> Tilmeld til XTERRA i Slettestrand

Udover de forskellige distancer i XTERRA bliver der også arrangeret en lang række øvrige aktiviteter i og omkring Slettestrand, så der er noget for alle at opleve i de 2 dage.

XTERRA arrangeres af XTERRA Nordic i samarbejde med virksomhederne i området, VisitJammerbugten og Jammerbugt Kommune.

 

> Se mere i programmet for XTERRA Slettestrand 2018

 

> Læs mere om Ferie i Jammerbugten

> Få flere nyheder fra Jammerbugten - Tilmeld nyhedsbrev

 

Del denne side