Efterår Blokhus strand
Jammerbugten

Efterårsferie

Klitter

Efterårsferie ved Jammerbugten

Efteråret er kortere dage, høsttid og løvfald, hvor naturen viser sig med de smukkeste efterårsfarver. Havet og naturen er det helt store trækplaster for gæsterne i Jammerbugten og rigtig mange af efterårets aktiviteter har også naturen som omdrejningspunkt.

Særligt i uge 42 fra den 10. oktober til den 18. oktober 2020 er der rigtig mange muligheder for oplevelser for familien, og for dem, som rejser uden børn.

Tips til din efterårsferie

Kig nærmere i temaerne og find inspiration til oplevelser og overnatningssteder i efterårsferien. 

Børnenes efterårsferie

Høstfester, familieaktiviteter og fuld fart i Fårup Sommerland. Se guide til børnenes efterårsferie!

Efterårsferie for 2

Natur, kultur, smag og farverig efterårsstemning. Oplev efteråret i Jammerbugten, som bliver både farvestrålende og oplevelsesrig.

Spændende efterårsbegivenheder

Efteråret byder på flere spændende store events i Jammerbugten. Særligt i efterårsugen - uge 42 - er der ekstra mange aktiviteter at hygge sig med

Blokhus Efterårsfestival

Hele uge 42 fra den 10. oktober til den 18. oktober 2020 er der lagt op til et væld af spændende oplevelser for hele familien i feriebyen Blokhus

Bæredygtighedsfestival

Et nyere tiltag i efterårsferien er også en  Bæredygtighedsfestival , som finder sted i Slettestrand - Thorupstrand og Tranum-området.

Smagsoplevelser og efterårsferie

Find de bedste smagsoplevelser til din efterårsferie. Høstmarkeder, sanketure, svampejagt, kartoffelfestival, lokale råvareproducenter. Se guide !

Høstfest Fårup Sommerland

Parken er pyntet op med guirlander, flag, halm, neg, gamle landbrugsmaskiner, så du kommer i rigtig høststemning. Høstfesten byder på en række sjove og hyggelige familieaktiviteter

Aktiv i efterårsferien

Find information om de aktive oplevelser, som du kan deltage i når der er efterårsferie.

Flere begivenheder i efterårsferien

Kig nærmere i begivenhedskalenderen for at finde flere arrangmenter

Begivenhedskalender - Det sker

Foto: VisitJammerbugten

Hvor skal vi bo ?

Hvilket område ønsker du at besøge, og hvor vil du gerne overnatte. Find information om de forskellige områder og overnatningsmuligheder nedenfor. 

Sov godt - Overnatning

Find information om alle overnatningsmuligheder i Jammerbugten. Feriehuse, feriecentre, hoteller, camping, vandrehjem, privat overnatning. Se liste!

Blokhus

Den unikke ferieperle Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, høje klitter og brusende, blåt hav.  Blokhus - et tidligere fiskerleje - er idag ægte badebystemning, shopping, restauranter, events og spændende attraktioner indenfor både kunst og kultur

Slettestrand - Svinkløv

I Slettestrand og Svinkløv kan du opleve historiske badehoteller og maritim kystkultur. Du kan nyde roen, få unikke naturoplevelser og spændende lokale smagsoplevelser eller være aktiv på de mange stier i klitplantagen, hvor mountainbikeruterne er blandt de bedste i Danmark.