Høstfest i Fårup Sommerland

Børnenes efterårsferie

Foto: Fårup Sommerland

Høstfester, familieaktiviteter og fuld fart i Fårup Sommerland. Se guide til børnenes efterårsferie!

Børnenes efterårsferie i Jammerbugten

Der bliver kræset for oplevelserne i børnehøjde, når der holdes efterårsferie i Jammerbugten.

I Fårup Sommerland inviteres der til stor høstfest, og i badebyen Blokhus er der et omfattende aktivitetsprogram klar med spændende oplevelser hver dag til Blokhus Efterårsfestival.

Slettestrand og Thorupstrand inviteres der også til Efterårsfestival, hvor der også er spændende aktiviteter for hele familien.

Høstfesten er en hyggelig dansk tradition og nært forbundet til efterårsferien, som ofte også kaldes "Kartoffelferie". I kartoffelferien har der været tradition for at hente kartoffelhøsten hjem på gårdene.

Børn - glasværksstedet - ferie

©VisitJammerbugtenFoto:Poul Nymark

Familie

Foto:Fårup Sommerland

Efterårsferie, Blokhus

Foto:Destination Blokhus

Guidetur i Slettestrand

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

  • Har du og din familie lyst til at udfolde jeres kreative evner i efterårsferien er der rig mulighed for det i Jammerbugten. Du kan deltage i Workshop i stumpeglas hos Tranum Lys og Glas, lave dit eget personlige krus eller en skål hos FunArt Blokhus eller dyppe dine egne fine efterårslys hos Blokhus Lys

  • Leder du efter en sjov aktivitet, hvor du og familien får masser af frisk luft og samtidig bliver rørt, så kan du invitere på en sportslig udfordring i fodboldgolf på fodboldgolfbanerne i Jammerbugten

  • Tag familien med til en af de mange skovlegepladser i Jammerbugten. Her kan i hygge jer på pladsen, hvor der ofte er bålplads og gode legefaciliteter. Aktiviteten er samtidig helt gratis. Du kan finde mere inspiration til gode udendørsaktiviteter under temaet: "Aktiv i naturen".

  • Mandag i efterårsferien kan du deltage i Bæredygtighedsdag i Slettestrand, hvor du og din familie kan blive klogere på affaldssortering, biodiversitet og plastaffald på strandene. Samt deltage i genbrugs- og loppemarkedet. Inde på Strandhotel Klitrosen er der et stort lokalt råvaremarked hvor 18 lokale råvareproducenter fortæller om deres egne produkter, som du også kan få lov at købe med hjem

Listen er ikke udtømmende for spændende familieoplevelser, men mere tænkt som inspiration til feriedagene.

MTB i Slettestrand

Foto:Jens Thimm Valsted

Hvor skal vi bo i efterårsferien?

Feriehusene eller feriecentrene er særligt populære for børnefamilierne og kan skabe de perfekte rammer om en efterårsuge for familien, hvor der både er god plads, men også sørget for god underholdning

Sommerhus Blokhus

Foto:VisitJammerbugten

Vil du forkæle familien, og mangler du et familievenligt sted at bo i efterårsferien?  Tæt på Løkken og Blokhus og kun 400 meter fra en af Danmarks allerbedste og mest børnevenlige strande ligger feriecentret Landal Green Parks Grønhøj Strand. Her er du og familien garanteret en familieferie fuld af sjove oplevelser med base i et af de hyggelige feriehuse på feriecentret.

Alternativt kan du kigge nærmere på Blokhus Feriecenter, som ligger i hjertet af feriebyen og lige ud til den populære badestrand eller længere mod syd finder du Feriecenter Slettestrand, som også har ferielejligheder, der er velegnede til familier.

Alternativt kan du kigge forbi feriehusudlejerne, hvor du sikkert kan finde et dejligt feriehus tæt på kysten og i smuk natur.

Du kan naturligvis bo på Hotel Fårup, som ligger lige midt i forlystelsesparken og dermed være helt tæt på alle forlystelserne, finde et hyggeligt vandrehjem eller måske en dejlig campingplads.

> Find alle overnatningsmuligheder i Jammerbugten

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish