Gå til indhold
Høstfest Fårup Sommerland

Børnenes efterårsferie

Foto: Fårup Sommerland

Høstfester, familieaktiviteter og fuld fart i Fårup Sommerland. Se guide til børnenes efterårsferie!

Børnenes efterårsferie i Jammerbugten

Der bliver kræset for oplevelserne i børnehøjde, når der holdes efterårsferie i Jammerbugten.
I Fårup Sommerland inviteres der til stor høstfest, og i badebyen Blokhus er der et omfattende aktivitetsprogram klar med spændende oplevelser hver dag i Blokhus Efterårsfestival. I Slettestrand og Thorupstrand inviteres der til Bæredygtighedsfestival, hvor der også er spændende aktiviteter for hele familien.

Høstfesten er en hyggelig dansk tradition og nært forbundet til efterårsferien, som ofte også kaldes "Kartoffelferie". I kartoffelferien har der været tradition for at hente kartoffelhøsten hjem på gårdene. Mange aktiviteter i efterårsferien har netop derfor også kartoflen som omdrejningspunkt.

Blokhus Efterårsfestival

Foto:VisitJammerbugten

Efterår fårup sommerland

Foto:Fårup Sommerland

Mountainbike i skoven

Foto:Jens Thimm

Blokhus Gateway

Foto:VisitJammerbugten

 

 • Guidet tur for familien på mountainbike i Slettestrand-Svinkløv. 
  Tirsdag den 18. oktober og torsdag den 20. oktober kl. 13-15 kan hele familien tage med de professionelle guider hos Feriecenter Slettestrand på en guidet mountainbiketur i den smukke natur, der omgiver Slettestrand. Turen kan afsluttes med en dukkert i varmtvandsbassinet i Havbadehus - tidsbestilling er nødvendigt.
   
 • Besøg Hjortdal Dyrefarm, der ligger ved Slettestrand, hvor du sammen med børnene kan opleve spændende dyrearter. Farmen er en minizoo med 350 dyr fordelt på 50 racer. Du kan f.eks. fodre geder og lamaer, der går frit rundt blandt publikum, og de er rigtig glade for gulerødder. Du kan bla. også se flotte polarræve, påfugle, næsebjørne og silkeaber eller tage med på skattejagt blandt dyrene..  
   

 • Kreative workshops hele ugen hos Tranum Strandgård  i forbindelse med Bæredygtighedsfestival. 
  ”Lav en finurlig figur af drivtømmer”, "Papirmarmorering"
  , "Lav dit eget smykke af cykelslanger", "Flet en flot fisk” eller "Lav sjove ting med strandsten" er bare nogle af de sjove aktiviteter, som du kan invitere familien til i efterårsugen.

 

> Du finder flere detaljer om ovennævnte aktiviteter i programmet for Bæredygtighedsfestival
 

 • Leder du efter en sjov aktivitet, hvor du og familien får masser af frisk luft og samtidig bliver rørt, så kan du invitere på en sportslig udfordring i fodboldgolf på fodboldgolfbanerne i Jammerbugten
   

 • Tag familien med til en af de mange skovlegepladser i Jammerbugten. Her kan i hygge jer på pladsen, hvor der ofte er bålplads og gode legefaciliteter. Aktiviteten er samtidig helt gratis. Du kan finde mere inspiration til gode udendørsaktiviteter under temaet: "Aktiv i naturen". 

 

Listen er ikke udtømmende for spændende familieoplevelser, men mere tænkt som inspiration til feriedagene.

 

Bæredygtighedsfestival Slettestrand

Foto:Jens Thimm

Hvor skal vi bo i efterårsferien?

Feriehusene eller feriecentrene er særligt populære for børnefamilierne og kan skabe de perfekte rammer om en efterårsuge for familien, hvor der både er god plads, men også sørget for god underholdning

Sommerhus Blokhus

Foto:VisitJammerbugten

Vil du forkæle familien, og mangler du et familievenligt sted at bo i efterårsferien?  Tæt på Løkken og Blokhus og kun 400 meter fra en af Danmarks allerbedste og mest børnevenlige strande ligger feriecentret Landal Green Parks Grønhøj Strand. Her er du og familien garanteret en familieferie fuld af sjove oplevelser med base i et af de hyggelige feriehuse på feriecentret.

Alternativt kan du kigge nærmere på Blokhus Feriecenter, som ligger i hjertet af feriebyen og lige ud til den populære badestrand eller længere mod syd finder du Feriecenter Slettestrand, som også har ferielejligheder, der er velegnede til familier.

Alternativt kan du kigge forbi feriehusudlejerne, hvor du sikkert kan finde et dejligt feriehus tæt på kysten og i smuk natur.

Du kan naturligvis bo på Hotel Fårup, som ligger lige midt i forlystelsesparken og dermed være helt tæt på alle forlystelserne, finde et hyggeligt vandrehjem eller måske en dejlig campingplads.

 

> Find alle overnatningsmuligheder i Jammerbugten

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish