Guidetur i Slettestrand

Efterårsfestival i Slettestrand Thorupstrand 2023

Foto: Kristian Skjødt

I uge 42, fra den 14. til den 22. oktober 2023, kan du se frem til en række af spændende aktiviteter, der er perfekte for hele familien i det smukke område omkring Slettestrand og Thorupstrand i Jammerbugten.

ridning på islænder heste

Foto:Svinkløv Turridning

MTB Slettestrand

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

Læs hele programmet HER for Efterårsfestival i Slettestrand Thorupstrand

Kom med ud i naturen i efterårsferien

I år kan du komme med til noget helt nyt - Trail Fox Slettestrand, her kan du se frem til en stor naturoplevelse og en virkelig god dag i løbeskoene eller vandrestøvlerne, når den storslåede nordjyske natur skal erobres.

Hver formiddag sadler Svinkløv Turridning islænderne op og tager dig med ud på ridetur i den skønne Svinkløv Klitplantage.

Eller tag med på teknikbanen og lær de grundlæggende færdigheder og andre teknikker her er både kursus for børn og voksne begyndere og for de lidt mere øvede er der mulighed for at deltage Sporet i Svinkløv, men ikke som du kender det! Her kommer du ud til de sjoveste nedkørsler og de smukkeste udsigter.

På stranden ved Thorupstrand kan du blive klogere på historien om den norske damper Standley, når Anni levende beretter om damperen, som til sidst drev i land ved Thorupstrand.

I Tranum kan du lede efter ”Guldæg” – oplevelser, hent opdagelseskortet hos Dagli´Brugsen.
 

Lokale Råvarer

Foto:VisitJammerbugten

Nordværk og sorteringsbillen

Foto:Norværk

Bæredygtighedsdag - mandag i uge 42

Mandag i uge 42 sætter vi fokus på bæredygtighed en dag med mange forskellige arrangementer på Strandhotel Klitrosen, hvor temaet bliver verdensmål og bæredygtighed.

Vi har inviteret alle de lokale råvareproducenter med til et kæmpe råvaremarked på Strandhotel Klitrosen, og vi lover der bliver rigtig mange lækkerier.

Vi får besøg af Nordværk, som vil gøre dig klogere på den nye affaldssortering. Du kan også prøve kræfter med deres affaldsquiz eller være kreativ med af lave flot papir ud af genbrugspapir.

Besøg det spændende genbrugs- og loppemarked, som Hjortdal Beboerforening står for, og gør et godt loppefund.

Ikke nok med det, vi får også besøg af DKVild Jammerbugt, som vil gøre os klogere på, hvordan vi styrker bioversiteten og gør det bæredygtigt samt Race for Oceans, som vil vise dig, hvordan du let kan gøre en kæmpe forskel ved at samle plast pellets fra strandene. Det bliver en mandag med fokus på BÆREDYGTIGHED.
 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish