Høstfest i Fårup Sommerland

Kom i Fårup i Efterårsferien og høst en masse fantastiske minder! 

Fårup Sommerland forvandles nemlig vanen tro til Danmarks hyggeligste Høstfest i uge 42!

Vi holder åbent i efterårsferien fra den 10. til 18. oktober 2020. Entré til parken koster kun 250,- og så er der fri adgang til samtlige attraktioner!
Parken er klædt i varme efterårsfarver og emmer af efterårshygge med masser af aktiviteter for hele familien. Alle vores forlystelser er naturligvis åbne i efterårsferien. Så hvis ikke du har fået prøvet årets store nyhed ’Saven’- så har du også chancen i efterårsferien
Der er rig mulighed for at udfordre din mor, søster, bedste ven eller bedstefar i et spil græskar-kryds og bolle, knoldselleri-bowling eller kartoffelkast. Få også testet om du er lige så god til at finde vej som Pindsvin - og prøv kræfter med Pindsvins kæmpestore halmballe-labyrint på P-pladsen, eller vov pelsen og besøg ’Det Hjemsøgte Skibsværft’ eller dyrene på ’Bondegården’.

Som noget helt nyt i år byder vi velkommen i ’Den Forheksede Skov’! Et sted hvor magi, mystik og mageløse skabninger stortrives, og hvor du ikke vil tro dine egne øjne! Her er en del af vores store skov nemlig blevet forhekset, og du vil måske ikke helt kunne genkende den – her er intet nemlig som det plejer. Drag på opdagelse i den ‘ Forheksede Skov’ i området ved Saven, og tag forbi den forladte Kirkegård, eller få en læskende forfriskning fra ’Mosekonens Bryghus’!

Læs mere om Høstefesten i Fårup Sommerland her