Deltag i konkurrencen om gavekort ved at stemme på den smukkeste facade i Blokhus

Julebelysning - konkurrence

Deltag i konkurrencen om gavekort ved at stemme på den smukkeste facade i Blokhus

Konkurrence: Julebelysning i Blokhus

december 6, 2018

Blokhus er omdannet til juleby for tiden.  Er du på besøg i feriebyen, så er det nærmest umuligt ikke at komme i julehumør. Gader og stræder er blevet smukt julepyntet, og i december er der konkurrence om hvilken butik, der har den smukkeste pyntede julefacade.

Blokhus fiskerestaurant

Kreativiteten har været fantastisk og julehyggen breder sig når mørket sænker sig over byen. Som gæst har du mulighed for at deltage i lodtrækningen om et Jammerbugt Gavekort på 1000 kr., som kan bruges i en række detailforretninger i Jammerbugt Kommune. 

kulturhuset blokhus

Det eneste du skal gøre er at stemme på den smukkeste dekorerede julefacade i Destination Blokhus, og det gør du ved at sende en sms til 1940 hvor du skriver Blokhus + virksomhedskode, som du finder i oversigten her eller i vinduet hos den pågældende butik, som du stemmer på.

Kalstrup julebelysning

Vinderen udtrækkes 2. januar 2019 og får direkte besked. 

 

 

Feriebyen byder på magisk juleshow, Klarborgnisser og Papirkunst 

Planlægger du en tur til Blokhus, så er der masser af gode muligheder for spændende juleoplevelser. Få en ekstraordinær juleoplevelse når du besøger nissernes mor Etly Klarborg, som er designeren bag Klarborg Nisserne. Hver søndag i advent er der en ekstra oplevelse, når der er åbent i Nissehuset hos Etly Klarborg, hvor ægte drilske nisser kan opleves i skoven bag nisseværkstedet. I Skulpturparken Blokhus kan du få en eventyrlig og magisk oplevelse, når du ser den 20.000 m2 store park oplyst af tusindvis af julelys og fyldt med hyggelige juleboder, hvor du kan gøre en god handel.

Skulpturparken Blokhus julemarked

Hos Center for Papirkunst kan du lade dig imponere af de enestående papirværker og se den særskilte udstilling. I Blokhus by er de mange butikker blevet fyldt med julevarer, og du kan gøre dine juleindkøb. Hos Kalstrup Livsstilshus finder du spændende specialiteter og alle de kendte mærker indenfor tøj, sko og boliginteriør i det 2000 m2 store shoppingcenter, som holder åbent alle dage.  Dagen kan afsluttes med et besøg på en af de spændende restauranter i byen, hvor udbuddet spænder vidt. I den gamle strandingsgård, som tidligere var centrum for datidens skudehandel, finder du flere restauranter. Det hyggelige, historiske miljø med bindingsværk og stråtækte længer huser blandt andet Restaurant Futtenog på den anden side af gaden kan du prøve  klassiske danske retter med et moderne strejf hos Restaurant Nordstjernen eller det italienske køkken hos Restaurant Sotto Vento. Du kan også se og besøge det nye badehotel i byen: Strandhotellet Blokhus, som tilbyder gastronomiske oplevelser og spændende gourmetmad med rødder i det nordiske og franske køkken. 

Leder du efter endnu mere julestemning, så kan du lægge vejen forbi en af de mange hyggelige julemarkeder eller opleve en af de stemningsfulde julekoncerter i Jammerbugten.


> Find flere tips og inspiration til stemningsfyldte juleoplevelser i Jammerbugten og vind en vinterferie i den vilde, nordjyske natur 

 

 

 

> Flere nyheder fra Jammerbugten

> Tilmeld nyhedsbrev

Del denne side