©  Foto:

Blokhus Skøjtebane

Tag hele familien med på skøjtebanen på torvet Blokhus, hvor god motion, frisk luft og en hyggelig oplevelse på isen venter.

Centralt placeret på Torvet i Blokhus ligger en stor skøjtebane til offentlig brug. Her kan du få rørt både benmuskler og lattermusklerne, når skøjterne kommer på fødderne, og isen udfordrer balanceevnen.

Torvet i Blokhus danner de perfekte rammer for skøjtebanen med de omkringliggende caféer, restauranter og gode shoppingmuligheder. Her kan gæsterne nyde en dejlig kop varm kakao, eller en lækker frokost efter aktiviteterne på skøjtebanen – mens andre får varmen ved at shoppe i de omkringliggende butikker.

I vintermånederne er Torvet oplyst af flere tusinde julelys.

Der skal bookes tid til skøjtebanen og uanset om du har egne skøjter med eller skal leje skøjter, er det vigtigt at du kommer forbi skøjteboden for at melde din ankomst.  

For priser og tider se: Læs mere og book tid her

Ved vejrmæssige udfordringer kan der opstå ændringer i åbningstiderne - det er derfor en god ide at holde øje med Facebook-side, som løbende vil blive opdateret. Skøjtebanen er klar til officielle åbning lørdag den 25. november 2023 og vil være åben frem til og med vinterferien i uge 8 - den 25. februar 2024.

Der er dog testning af skøjtebanen i weekenden den 18. november og 19. november 2023 - læs mere her

Bookede tider kan ikke annulleres på dagen.

Se øvrige events i julen i Blokhus

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish