Papirværkstedet - museum for papirkunst

Blokhus Vinterfestival med højt til himlen

3.2.2023
Foto: Museum for Papirkunst

Stort program med 284 aktiviteter og oplevelser for hele familien.

Årets første skoleferie står lige for døren, og traditionen tro inviterer Destination Blokhus til en aktiv vinterferie både i uge 7 og 8 med masser af oplevelser i Blokhus og Hune for hele familien.

Programmet for dette års vinterfestival henvender sig både til børn og voksne og er derfor fyldt med oplevelser for alle aldre. Der er intet mindre end 284 aktiviteter i år, så der er masser af muligheder hver dag.

Vinterferie Blokhus Skøjtebane

Foto:Poul Nymark

Skøjteprinsesser, ishockey og fastelavnsfest

Blokhus Skøjtebane er det naturlige omdrejningspunkt for aktiviteter til Vinterfestival i Blokhus.
Hver aften skrues der op for musik og lys, når der afholdes “Disco on Ice”. Derudover kan du også opleve show med skøjteprinsesserne samt deltage i ishockeytræning i løbet af ugerne.
19. februar kan du som noget nyt deltage i fastelavnsfest og tøndeslagning på isen. Umiddelbart inden kan der males farverige fastelavnsmasker hvorefter der naturligvis også kåres kattekonge og kattedronning.
 

Badeland familie - hygge

©VisitJammerbugtenFoto:Blokhus Feriecenter

Børnedisko, skattejagter og kreativ leg

Deltag i sjove skattejagter hver dag flere steder i destinationen. Valentines Dag 14. februar er der f.eks. jagt på hjerter med bogstaver, hvor der er et stort gavekort på højkant på 1000 kr.

Hver dag er der fuld fart ned af vandrutsjebanerne i det 1.000 m2 store subtropiske badeland i Blokhus Feriecenter og på torsdagene bliver der skruet ned for lyset og op for musikken, når der er børnedisko med DJ-Scout.

Udfold dine kreative evner med at klippe flot papirpynt til fastelavnsriset i papirværkestedet, lege med støbning af lys eller støbe farverigt glaskunst.

Dagen kan altid afsluttes med en tur i biografen i Pandrup, hvor der er gode børnefilm på plakaten.
 

Jon Lindberg med børn fra Slettestrand

©VisitJammerbugtenFoto:Betina Fleron

Ud i det blå

Destination Blokhus har en enestående natur og de perfekte rammer til at snøre vandreskoene, snuppe en forfriskende morgendukkert og saunagus eller deltage på en af de mange guidede ture til hest, på MTB eller vandreture.

Bliver benene lidt trætte efter en hård dag, så er der mulighed for yoga med meditation og afspænding i Kalstrup Livsstilshus eller forkælende wellnessbehandlinger og boblebad i Blokhus Feriecenter.

Vær sammen med Jon fra ”Alene i Vildmarken”, som sammen med hans team også arrangerer masser af sjove og spændende outdooraktiviteter eller tag med på en tur langs stranden med Race for Ocean, hvor man indsamler havplast og bliver klogere dette.

Mulighederne er mange i det fyldige program, så hold ferien eller besøg Destination Blokhus i vinterferien med oplevelser til hele familien.

Se programmet online eller hent det i byens butikker i Blokhus og Hune.
 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish