Badeby og brede hvide sandstrande

Blokhus

Badeby og brede hvide sandstrande

Blokhus-Hune

Den unikke ferieperle Blokhus-Hune byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav. 
Blokhus - et tidligere fiskerleje - er centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder og gode shoppingmuligheder  

Her er mange aktiviteter for både familier og par. Lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, der årligt danner ramme om flere guidede vandreture. Også mange gallerier og kunsthåndværkere holder til i området. Og så ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland lige rundt om hjørnet - kun 6 km fra byen. 

Oplevelser for alle

Blokhus-Hune har oplevelser for alle, både store som små.

Besøg en af Nordeuropas bedste badestrande eller en af verdens bedste familieparker Fårup Sommerland. Se de imponerende sandskultpurer eller oplev den eventyrlige udstilling af papirklip. Gå på opdagelse i gallerierne eller se blomstermaleren Anne Justs eventyrlige have eller aflæg et visit hos keramiknissernes mor Etly Klarborg.

Hele året er der også mulighed for at deltage i en lang række større events.

> Find dine favoritoplevelser på Det sker siden

Play Video

Velkommen til Blokhus

Nyd den lille film om Blokhus og glæd dig til ferien.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Mere end 60 forlystelser og stor Aquapark

Skulpturparken Blokhus

Skulpturparken Blokhus - Int. Skulpturfestival apr. - nov. 2019

Int. Skulpturfestival med sand- træ- og beton  

Naturoplevelser omkring Blokhus

Blokhus er omgivet af masser af smukke naturoplevelser.

Blokhus Klitplantage omfavner byen på begge sider og giver god lejlighed til en gå- eller cykeltur på et af de mange stisystemer. Den brede hvide sandstrand er også et populært valg, hvor du kan nyde solnedgangen eller tage en rask gåtur langs vandet.

I den sydlige del af klitplantagen mellem Hune og Blokhus finder du Gateway Blokhus, hvor der både er mountainbikespor, løberuter og skovstier.  

> Læs mere om Aktiv ferie i naturen

Maritim og historisk ferieby

Blokhus, som fik sit navn fra de mange blokhuse på stranden i 15-1600-tallet, formår at bevare de historiske kendemærker og det maritime islæt samtidig med at de moderne faciliteter også er kommet til byen.

Gå en tur rundt i byen og fornem stemningen omkring de kulturelle særpræg.

Centralt i byen finder du den gamle strandingsgård, som var centrum for datidens skudehandel med Norge. Gården rummer idag restauranter og kunstbutik og er samtidig også ramme om en række råvaremarkeder.

Blokhus kanonaffyring

Blokhuskanonen. Affyring hver aften kl. 21

Kanonaffyring på Blokhus Strand - Hver aften kl. 21.00

Besøg det historiske Blokhus

Autentisk kulturhistorie i Blokhus

11 besøgssteder