Blokhus-Hune

Den unikke ferieperle Blokhus-Hune byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav. 
Blokhus - et tidligere fiskerleje - er centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder og gode shoppingmuligheder  

Her er mange aktiviteter for både familier og par. Lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, der årligt danner ramme om flere guidede vandreture. Også mange gallerier og kunsthåndværkere holder til i området. Og så ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland lige rundt om hjørnet - kun 6 km fra byen. 

Oplevelser for alle

Blokhus-Hune har oplevelser for alle, både store som små. Besøg en af Nordeuropas bedste badestrande, verdens 3. bedste familiepark, gallerier, blomstermaler Anne Justs eventyrlige have og meget, meget mere.

Play Video

Velkommen til Blokhus

Nyd den lille film om Blokhus og glæd dig til ferien.

Naturoplevelser omkring Blokhus

Blokhus er omgivet af masser af smukke naturoplevelser. Blokhus Klitplantage omfavner byen på begge sider og giver god lejlighed til en gå- eller cykeltur på et af de mange stisystemer. I den sydlige del af klitplantagen mellem Hune og Blokhus finder du Gateway Blokhus.  

Maritim og historisk ferieby

Blokhus, som fik sit navn fra de mange blokhuse på stranden i 15-1600-tallet, formår at bevare de historiske kendemærker og det maritime islæt samtidig med at også de moderne faciliteter er kommet til byen. Gå en tur rundt i byen og fornem stemningen omkring de kulturelle særpræg.

Skulpturparken Blokhus - Alletiders helte

Skulpturparken Blokhus - Alletiders helte

Int. Skulpturfestival med sand- træ- og beton  

Blokhus kanonaffyring

Blokhuskanonen. Affyring hver aften kl. 21

Kanonaffyring hver aften kl. 21.00