Skulpturparken Blokhus

Foto: VisitJammerbugten
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Lad Skulpturparken Blokhus tage Jer med på en eventyrlig rejse forbi nogle af de mest populære filmfigurer i sand og fiberbeton. Her venter Jer rigt dyreliv og imponerende planter i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus. Når sulten er stillet, kommer i også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser.
Adresse

Vesterhavsvej 6

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:mail@skulpturparken.dk

Telefon:88443388

Om Skulpturparken Blokhus

Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning, et hav af blomster og byder også på sjove aktiviteter for børn. Gå ikke glip af disse kunstneriske værker, som helt sikkert også imponerer de mindste.

Nyt tema hvert år

I samarbejde med nogle af verdens førende kunstnere sætter vi hvert år rammerne for de nye kunstværker ud fra et nyt tema. Gæsterne nyder den dynamik der er i de skiftende udstillinger i parken - og årets tema byder publikum til selv at være kreative, når skulpturernes former skal fortolkes.

2020: Eventyrlige Filmfigurer

2019: Vilde Vikinger

2018: Alletiders Helte

2017: Magiske Eventyr

2016: Verdens Vildeste Dyr

2015: H.C. Andersens Eventyr

2014: Konger, Kejsere og Herskere gennem Tiderne

2013: Nordisk Mytologi

Sand- og fiberbetonskulpturer

I år åbner Skulpturparken Blokhus for 8. sæson af Sandskulpturfestivalen den 24. april. Fra denne dag vil nogle af verdens førende sandskulptører påbegynde arbejdet med at udforme 10 enorme sandskulpturer under temaet: "Eventyrlige Filmfigurer". Vær' med og oplev processen, hvor de internationale dygtige skulptører går fra at lave stregtegninger på et stykke papir til at udforme 10 tonstunge sandskulpturer. Alle skulptørernes arbejde kan følges dagligt fra den 24. april helt frem til d. 1. maj, hvor der afvikles Officiel Åbningsindvielse af Blokhus Sandskulptur Festival 2020.

 

Skulpturparkens Markedsarkade

En indendørs arkade med butik, café og dertil skiftende kunstudstillinger samt ugentlige temabaserede events med tilhørende mini-shops. Der bliver blandt andet en weekend med lokale kunsthåndværkere, blomster- og plantemarked samt forskellige weekender der byder på godt til ganen.

Skulpturparkens orangeri

Der er et klassisk orangeri på 200 m2 med mange forskellige planter og blomster samt bespisningsmuligheder for op til 144 gæster som uanset vind og vejr fra orangeriet vil kunne nyde udsigten til hele Skulpturparken.

Skulpturparkens omgivelser

Skulpturparken er et Oplevelsescenter hvor der er højt til himlen og plads til hele familien. Kunst og Kultur er i fokus – og i synergi med Kulturhuset, er parken centralt placeret mellem Blokhus Strand, Blokhus Klitplantage og hyggeligt byliv i Hune og Blokhus.

Gæsterne mødes af en inspirerende kunstbutik, som det første, når de skal besøge Skulpturparken Blokhus. I Kunstbutikken er der altid et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, by hand og unikke gaveartikler, med særlig fokus på kvalitet og design.

I Restauranten og Caféen serveres mad af rene råvarer og af ren begejstring; bl.a. husets café-klassikere: ”Rejer i trængsel” og ”Vesterhavstapas”, men også saftige burgere og sandwich, smørrebrød og salater m.m. Der tilbydes også gode vine, friskristet kaffe og liflige drinks.  Hver weekend samt helligdage tilbydes Brunch-Buffet såvel som Kaffe-Kagebord samt Månedens Aftenmenu.

Adresse

Vesterhavsvej 6

9492 Blokhus

Facilities

Temapark

Restaurant/Cafe

Sandskulptur

Museumsbutik/Kiosk

Parkeringsplads for busser

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNordvestkysten, Jammerbugten