Blokhus skøjtebane

Åbning af Blokhus Skøjtebane

4.11.2020
Foto: Blokhus skøjtebane

I starten af uge 49 åbner Blokhus Skøjtebane for skøjteglade gæster. Den planlagte åbning var 7. november, men den blev udskudt i sidste øjeblik pga. den pludselige lock-down af Nordjylland, men nu er åbningen igen i sigte og forventes altså at blive primo uge 49.

I dette øjeblik klargøres den populære skøjtebane, der ligger centralt på Torvet i Blokhus.

Skøjteglade gæster kan derfor se frem til endnu en sæson med masser af sjov og fart på isen i den populære ferieby Blokhus.

 

Blokhus skøjtebane

Foto:VisitJammerbugten

På banen bliver der taget højde for gæsternes sikkerhed i forhold til Corona, så alle kan føle sig trygge i at løbe en tur på skøjterne.

Hen over vinteren vil der også være forskellige programlagte aktiviteter. Det er f.eks. ishockey og musik- og lysshow, der skaber en festlig stemning på den store skøjtebane.

> Læs mere om Blokhus Skøjtebane

 

Blokhus skøjtebane

Foto:VisitJammerbugten

Tips til en oplevelsesrig dag i Blokhus

Inviter familien på en hyggelig dagstur til Blokhus. Løb en tur på skøjtebanen, besøg den populære strand eller Gateway Blokhus. Snup en frokost eller aftenmenu på en af byens mange hyggelige restauranter. Gå på juleshopping i feriebyen og oplev juleudsmykningen.

Se det fantastiske lys- og lydshow i Skulpturparken Blokhus, hvor den store park er oplyst af op mod 1,5 millioner små lys. Sammen med et besøg hos Nissernes mor Etly Klarborg i Hune kommer du med garanti i den helt rette julestemning. 

> Læs mere om Juleoplevelser i Jammerbugten

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish