VisitJammerbugten
Skulpturparken Blokhus

Magisk jul i Skulpturparken Blokhus

Også i år bydes gæsterne velkommen til Magisk Jul 2020 med et overvældende eventyrligt Lys- og Lydshow i Skulpturparken Blokhus, hvor mere end 1,5 millioner lyser op i den store park.

Jul Skulpturparken Blokhus

Kulturhuset og Skulpturparken Blokhus slår for 4. år i træk op for Magisk jul og tænder lysene fra 1. november, hvor det skaber eventyrlig og hyggelig julestemning i de to mørke vintermåneder.

 

Jul Skulpturparken Blokhus

Millionvis af julelys

I Skulpturparken kan du hver dag fra den 1. november fra kl. 11-21 opleve flere tusinde meter juleranker og millionvis af julelys med alt, hvad børn og barnlige julesjæle kan drømme om. Lysene pryder de enorme sandskulpturer, de små haver og bygningerne i den 20.000 m2 store park. 

Du kan også gå på opdagelse blandt oplevelser som et stort krybbespil, julemand i kanen, Europas længste lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med røde julehjerter og meget, meget mere.

Skulpturparken Blokhus

Årets store, smukke sandskulpturer er oplyst med kulørte julelys, som skifter farve, og parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning. Den over 20.000 m2 store Skulpturpark emmer ganske enkelt af ægte julehygge i særklasse.

Det hele får selskab af 15 julehytter og butiksarkade, hvor du kan gå på opdagelse blandt kunsthåndværk, jernskulpturer, pileflet, skind og uld, brugskunst, julens specialiteter, planter, dekorationer og lys. Der vil også være masser af julemusik, julestads, juleknas og delikatesser.

Juleturen kan afsluttes med et imponerende lysshow, som foregår hver aften kl. 20.00

Jul Skulpturparken Blokhus

Du kan slet ikke undgå at komme i det allerbedste julehumør, når du bevæger dig rundt i den pyntede juleby med butikker i hytter, hvor der er alt hvad et julehjerte kan begære.  Der kan også købes mad, drikke og masser af spændende julelækkerier i både caféen, orangeriet samt i den hyggelige café i butiksarkaden.

I Kulturhuset vil der også i weekenderne være mulighed for stor spændende julebuffet.

Forholdsregler på grund af Corona

I Skulpturparken er der også taget hensyn til gæsternes sikkerhed på grund af Corona.

"Vi tager alle fornødne forholdsregler og overholder naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger. Der bliver bl.a. ensretning i parken, gratis mundbind til alle gæster og corona-officials der sikrer at retningslinjerne overholdes. Der vil være flere ind- og udgange i weekenderne, og så gør vi i det hele taget alt for at vores gæster kan få en god og tryg oplevelse", siger indehaver af Skulpturparken John Andersen.

Julemarked i Skulpturparken Blokhus

Åbningstider  

Den 1. november, åbner Magisk juleshow

Åbent alle ugens dage fra kl. 11.00-21.00. Der er dog lukket den 24. december og 25. december samt 31. december.

Juleboderne i markedsarkaden og julehytterne i parken er åbne fra kl. 15.00

Lyd- & Lysshow gennemføres hver aften kl. 17.00, 18.00, 19.00 og 20.00

 

Entré priser 2020:

Voksne: kr. 120,- (Lør- søn- og helligdage) / Øvrige dage (mandag til fredag) kr. 100,- 

Børn:  3-12 år: kr. 60,- (Lør- og søn- og helligdage) / Øvrige dage (mandag til fredag) kr. 50,-

Pensionister +65: kr. 110,-  (Lør- og søn- og helligdage) / Øvrige dage (mandag til fredag) 90,- 


Alle under 3 år og over 90 år samt alle med gyldige ledsagerkort for handicappede har fri entré.

> Læs mere om Skultpurparken Blokhus