Svinkløv camping

Camping ved Jammerbugten

Camping Blokhus strand

De bedste campingpladser

Når du er på camping langs Jammerbugten, så er der gode oplevelsesmuligheder både for børnefamilier og campister uden børn.  Der er noget for enhver smag. Du kan søge natur- og outdoor pladserne eller måske finde ønskepladsen for familien, hvor du trygt kan slippe børnene løs i et sandt mekka af aktiviteter og underholdning.

Camping for familien

Campingferie langs Den Nordjyske Lido Camping er sjovt for hele familien. Det giver luft, god plads og der er masser af sjove aktiviteter for alle.

Camping, natur og outdoor

Den nordjyske natur er den bedste legeplads og på flere af campingpladserne i Jammerbugten langs den nordjyske vestkyst er der fokus på aktiviteter i naturen, og de ligger alle naturskønt og tæt på rekreative områder.

På besøg med autocamper

Foto: VisitJammerbugten

Badebyer, natur og events

Er du på campingferie i Jammerbugten så er der gode oplevelser i vente med hyggelige bade- og havnebyer, en enestående natur og populære events.

Feriesteder

Er du på camping, så læg vejen forbi en af de populære badebyer Blokhus, Slettestrand eller Thorupstrand. Langs Limfjorden finder du hyggelige havnebyer.

Større events

Kalender med de største events i Jammerbugten

Det Sker - begivenhedskalender

Aktuelle begivenheder, aktiviteter og events med markeder, festivals, musik mm.

Dansk mad og lokale råvarer

Hvis du vil helt tæt på den lokale identitet og kultur, så kan det være en god ferieoplevelse at prøve de lokale råvarer og smagsoplevelser

Naturoplevelser

Naturen i Jammerbugten er noget helt særligt. Find guide til de bedste naturoplevelser.