Saltum strand

Camping for familien

Foto: VisitJammerbugten

Campingferie langs Den Nordjyske Lido

Camping er sjovt for hele familien. Det giver luft, god plads og der er masser af sjove aktiviteter for alle.

Camping Jambo Vesterhav

Foto:Jambo

Vores campingpladser ligger alle smukt placeret i landskabet, tæt på kysten og de brede, hvide sandstrande.

Den nordjyske kyststrækning er helt unik pga. de store vidder, den smukke natur, som grænser op til kysten og de mange aktiviteter og pladser, der ligger som perler på en snor. Og netop derfor tør vi også kalde det for 

>> Den nordjyske Lido << 

Klim Camping

Foto:Klim Camping

Her finder du de bedste pladser, som kan være de perfekte rammer for en familieferie. Pladserne har særligt fokus på familievenlige aktiviteter og faciliteterne er særligt børnevenlige.

Mange af pladserne har også særlige pakketilbud, hvor billetter til den populære forlystelsespark Fårup Sommerland er inkluderet.

Jambo camping

Foto:Jambo

Oplevelserne venter altid lige udenfor

Noget, der altid kan huskes, er de ferier hvor børnene fik nye venner og hvor de havde det så sjovt, at de glemte alt omkring dem – især de voksne. Campingferie er den supersjove familieferie og flere af de nordjyske pladser tilbyder aktiviteter, der er specielt designet til at aktivere, underholde og give børnene et program, der både stimulerer og også giver plads til at de voksne også holder fri.

Der er både vandland, forlystelsesparker og legeland rigt repræsenteret i landsdelen, så børnene får garanteret en sjov ferie.

Vi har samlet en oversigt med alle familievenlige pladser, hvor der er tænkt på aktiviteter, faciliteter og underholdning for hele familien

> Familievenlige campingpladser i Jammerbugten

 

Fårup Sommerland

Foto:Fårup Sommerland

Er du på ferietur med familien, så kan du finde nærmere inspiration til spændende attraktioner og børneoplevelser under Ferie med børn

Populære events for børn

Hen igennem året er der events, som er særligt børnevenlige.

Typisk er der i forbindelse med skoleferierne rigtig mange børneaktiviteter særligt i og omkring Blokhus.

Store aktivitetsprogrammer med flere daglige begivenheder og oplevelser med og uden guider, hvor du og børnene kan plukke og deltage på de aktiviteter, som er jeres personlige favoritter.

Du kan også finde inspiration til begivenheder, som er særligt velegnede til jer, der rejser med børn under større events.

Liste
Kort

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish