Skulpturparken Blokhus

Sandskulptører vender tilbage til Blokhus

26.3.2020
Foto: VisitJammerbugten

Åbning af Skulpturparken Blokhus er foreløbigt på stand-by

Situationen i Danmark gør, at hverken sandskulptører, personale eller gæster kan besøge parken på nuværende tidspunkt.

 

Den 24. april 2020 påbegynder de professionelle sandskulptører arbejdet med at opføre store sandskulpturer i Skulpturparken Blokhus.

Du kan komme og overvære hele processen når de meget dygtige, internationale skulptører starter med at lave stregtegninger på et stykke papir til at udforme, og i sidste ende slutte med 10 meget store sandskulpturer under dette års tema: "Eventyrlige Filmfigurer"

Skulptørernes arbejde kan følges dagligt fra den 24. april helt frem til d. 1. maj, hvor der afvikles Officiel Åbningsindvielse af Blokhus Sandskulptur Festival 2020 med et særskilt program, som offentliggøres senere.

Skulpturparken Blokhus

Foto:Visitjammerbugten

Det er 8. sæson at Skulpturparken Blokhus inviterer til Sandskulpturfestival.

"Vi har netop valgt temaet "Eventyrlige Filmfigurer". fordi det er et rigtigt spændende emne", siger indehaver af Skulpturparken, John Andersen.

"Igennem årene har vi  jo været lidt rundt i forskellige temaer, hvor udstillingerne har kørt.

Vi har f.eks. haft temaer som "Vilde Vikinger", "Nordisk Mytologi", "HC Andersen", "Konger og Kejser" samt "Alletiders Helte", så vi kan vel godt sige, at der er en tradition for her i parken, at finde interessante historiske temaer og udfolde dem for vores besøgende".

"Oplevelsen i parken kan dermed være med til at udbrede kendskabet til vores fælles historie, og det vil vi gerne videregive til vores gæster. Det er vores erfaring, at sådanne temaer tiltrækker familier på tværs af alder, og gæsterne kan godt lide disse fortællinger, som giver plads til indlevelse og fordybelse", fortæller John Andersen.  

> Læs mere om Skulpturparken Blokhus

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish