Blokhus skøjtebane

Skøjtebanen i Blokhus åbner

7.11.2022
Foto: VisitJammerbugten

Du kan godt begynde at glæde dig for inden længe åbner Blokhus Skøjtebane på Torvet i Blokhus.

Skøjtebanen i Blokhus er klar til ny sæson

På trods af udfordringer med stigende elpriser, bliver der igen i år liv på Torvet i Blokhus, når skøjtebanen har officielt åbning den 26. november. ”Vi er rigtigt mange, der ønsker at bakke op om den imponerende udvikling byen har gennemgået de senere, hvor der har været arbejdet målrettet på at udvikle byen som helårsdestination.” udtaler Mogens Chr. Gade, formand for Blokhusfonden, ”skøjtebanen er et vigtigt trækplaster, der skaber meget liv og glæde i byen i vinterperioden.” I år er dette dog kun muligt med en særlig stærk lokal opbakning.

Beslutningen om at opsætte banen er truffet på baggrund af nøje overvejelser om både økonomi, samfundssind og byens udvikling. Og da det det ikke længere tyder på, at Europa vil mangle energi over vinteren, har fondens bestyrelse vurderet, at det er en ansvarlig beslutning. Der er ingen tvivl om, at elpriserne bliver en udfordring i den kommende sæson, og en opsætning kan også kun realiseres, fordi der er en uvurderlige opbakning fra både fonde, erhvervsdrivende og frivillige ildsjæle, der udover sædvanlige sponsorater, har ønsket at bidrage helt ekstraordinært netop i år.

Blokhusfonden ønsker at bakke op om det lokale erhverv og livet i byen med skøjtebanen som særlig vinterattraktion. ”Der har i en lang årrække været arbejdet målrettet med at udvikling Blokhus som helårsdestination, så det vil være katastrofalt at sætte det over styr ved ikke at åbne skøjtebanen.” siger Mogens Chr. Gade. ”Det er vigtigt, at der også er lys og liv at se frem til i en ellers mørk tid – noget at glædes over. Det er derfor en stor glæde, at skøjtebanen også i år kan være et centralt element i Blokhus og Hune til glæde for byens borgere, gæster og erhvervsliv.

Vil man være sikker på at kunne komme til, kan man også i år booke tider for at benytte Skøjtebanen i Blokhus.

Der planlægges med en officiel åbning lørdag den 26. november.

Blokhus skøjtebane

Foto:Visitjammerbugten

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish