Jul i Blokhus

Blokhus Gavejagt

26.10.2023
Foto: Destination Blokhus

Julegavejagt i Destination Blokhus

Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer alle børn med på Julegavejagt, for at sikre at der også bliver jul i år.

Gaverjagt

©Destination BlokhusFoto:Destination Blokhus

Nødlanding

Erhvervsforeningen Destination Blokhus er blevet kontaktet af selveste julemanden. Der er sket en katastrofe! Da julemanden skulle prøveflyve sin kane, røg han ind i en forfærdelig snestorm over Blokhus. Han blev nødt til at nødlande på Blokhus Strand, hvor han midt i stormens øje mistede 100 julegaver ud af sin kane. Der går rygter om, at julegaverne er blevet set i Blokhus by, Hune by og på Gatewaypladsen, hvor de af stormen er blevet godt gemt.

Før der kan blive rigtig jul, skal julemanden finde alle gaverne, så han kan aflevere dem til alle de artige børn den 24. december. Derfor spørger han nu alle børn om hjælp til at finde de tabte julegaver.

For at hjælpe julemanden kan man fra den 1. til den 23. december gå på gavejagt i området. Finder man én af gaverne, kan de indleveres hos Nyform i Blokhus, og som tak for hjælpen får alle søde børn en lille julehilsen fra julemanden. Alle de tabte gaver er ca. 3 x 3 cm store, for kun med julemandens magi får gaverne den rigtige størrelse. Gaverne er på et offentligt sted og er tilgængelige 24 timer i døgnet.

Jul i Blokhus

©Destination BlokhusFoto:Destination Blokhus

Jul i Destination Blokhus
Julegavejagten er en del af Jul i Destination Blokhus, hvor tusindvis af julelys sætter rammen for hyggelige juleoplevelser ved Vesterhavet. De hyggelige specialbutikker holder åbent helt frem til nytår og den flotte skøjtebane på Blokhus Torv indbyder til nogle sjove timer på glatis.

Afslut dagen med en kop varm kakao eller noget godt til maven hos en af byens mange spisesteder. Området attraktioner holder naturligvis også åbent, så der er bestemt ingen grund til ikke at besøge Destination Blokhus denne jul. På gensyn i Destination Blokhus.

Jul i Blokhus

©Destination BlokhusFoto:Destination Blokhus

Jul i Blokhus

©Destination BlokhusFoto:Destination Blokhus

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish