Gå til indhold
Råvaremarked

Råvare- og torvemarkeder

Foto: Anne Nøhr Ringgren

Særligt sommeren og efteråret byder på flere markeder i hele Jammerbugten. Her finder du smagfyldte, lokale varer på råvaremarkederne samt gode og 'skæve' loppefund på torvemarkederne. 

Råvaremarked i Blokhus - tirsdage

Hver tirsdag i sommerperioden samt tirsdag i uge 42 afholdes stort råvaremarked i Blokhus, hvor lokale fødevareproducenter blandt andet sælger kød, pølser, honning, marmelader, kryddersalte, ost, brød og friskdyrkede bær og grøntsager.

Råvaremarked Blokhus

Foto:Anne Nøhr Ringgren

Råvaremarkedet afholdes i den gamle strandingsgård i centrum af Blokhus, som også tidligere blev anvendt som handelsplads for skudehandlen. Handelspladsen er idag omgivet af restaurationer, hvor det er muligt at hygge sig med en forfriskning og nyde stemningen.

Herregården Bratskov

Foto:VisitJammerbugten

Råvaremarked på Herregården Bratskov - torsdage

Hver torsdag i sommerperioden i forbindelse med Levendegørelse af Herregården Bratskov er der Råvaremarked i alleen op til Herregården.

Her kan du blandt andet købe friske grøntsager, jordbær, nyslynget honning, sprøde småkager, vin, blomster, marmelader og is. 

Torvemarked Fjerritslev

Foto:VisitJammerbugten

Torvemarked i Fjerritslev - lørdage

Hver lørdag kl. 10-14 i skolernes sommerferie omdannes gaderne i Fjerritslev til gågade, hvor der kan købes ind af gode loppefund. Samtidig rykker en del af butikkerne ud på gaden med attraktive kræmmertilbud, så du kan gøre en god handel.

 

Loppemarked i Tranum - lørdage

Hver lørdag kl. 10-13 fra marts til november afholdes loppemarked på Dybdalsvej 24 i Tranum, 9460 Brovst.  

 

Torvemarked i Hune - søndage

Hver søndag kl. 10 - 14  fra 9. juni - 25. august 2019 og den 13. oktober samles kræmmere fra alle dele af landet til stort kræmmermarked i gaderne i Hune. Her kan du finde spændende loppefund og samtidig gøre en god handel.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish