Børn - glasværksstedet - ferie

Påsken i Jammerbugten

Foto: Poul Nymark

Påsken er tiden til familiehygge og nyde nogle fridage langs Jammerbugtens smukke kyst. Få inspiration til oplevelser med natur, kunst, kultur og smag for hele familien.

Naja Münster Blokhus

©Erhvervsforeningen Destination BlokhusFoto:Pressefoto

Fårup Sommerland

©VisitJammerbugtenFoto:Fårup Sommerland

Kom til feriebyen Blokhus i påskeferien, hvor der også i år arrangeres en væld af sjove og hyggelige aktiviteter, når der afholdes Blokhus Påskefestival 2023 - Æg-stremt meget påskesjov.

Der er virkelig dømt feriehygge og der er skruet op for de børnevenlige aktiviteter. Du kan blandt andet få mulighed for at møde Naja Münster til talk og "meet and greet" på Blokhus Torv og i Fårup Sommerland kan du prøve Europas bedste rutsjebane - Fønix, som i øvrigt åbner sin sæson 2023 den 3. april 2023, men der er meget mere på programmet i påskeferien. Læs det fulde program om kort tid her på siden.

Guidetur i Slettestrand

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

Madsmedjen på sanketur i Slettestrand

©VisitJammerbugtenFoto:VisitJammerbugten

Du kan også tage til det naturskønne Slettestrand Thorupstrand, hvor fokus er lagt på aktiviteter og sjov i naturen i forbindelse med Påsken i Slettestrand Thorupstrand, hvor der også Langfredag igen er Try Outdoor Slettestrand. Her kan du få muligheden for at prøve mange forskellige outdooroplevelser på én dag - helt gratis. Du kan også deltage på de mange andre aktiviteter som er hele påskeugen bl.a. krible-krable tur, guidede ture eller Påskeløbet i Slettestrand på MTB. Læs det fulde program her.

Der er også mulighed for at besøge et af Jammerbugtens mange gallerier og kunsthåndværkere, der byder velkommen med nye udstillinger i påskeugen.

Kunst

Foto:Galléri Lien

kunst

Foto:Rakugalleriet

Spændende aktiviteter i påskeferien

Læs mere om de mange aktiviteter, der sker i påsken og som løbende bliver tilføjet her.

Strandhotellet

Hvor skal du sove i nat?

Foto: Destination Nordvestkysten

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish