påske slettestrand

Påskefestival i Slettestrand Thorupstrand

17.3.2023
Foto: Kristian Skjødt, Matthias Bardå

Hver eneste dag i påskeferien er der sjove oplevelser for hele familien i Slettestrand Thorupstrand.

Find hele påskens program for Slettestrand Thorupstrand her 

Påsken i Slettestrand Thorupstrand er en del af 1 ud af 100 oplevelser i Påsken, hvor du har mulighed for at få og prøve en masse gode og sjove oplevelser sammen med familien - i alt 107 aktiviteter på 10 dage.

Kom med ud i naturen i påsken

Hver formiddag sadler Svinkløv Turridning islænderne op og tager dig med ud på ridetur i det skønne område. Du kan også deltage på en af de hyggelige guidede familieture på MTB, som Feriecenter Slettestrand står for. Eller tag med på teknikbanen og lær de grundlæggende færdigheder og andre teknikker og for de lidt mere øvede er der mulighed for at deltage i Sessions på sporet, hvor der arbejdes med linjevalg og sporets udfordringer.

heste ponyridning

©VisitJammerbugtenFoto:Jens Thimm Valsted

Guidetur på MTB

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

MTB Slettestrand

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

Try Outdoor Slettestrand

Langfredag gentager vi det succesrige Try Outdoor Slettestrand, som er et samarbejde mellem Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand, VisitJammerbugten og VisitNordvestkysten. Her kan børn og voksne få smagsprøver på 36 for skellige outdooraktiviteter lige fra bueskydning over skattejagt til Puch Maxi-tur - ganske gratis. I år får vi også besøg af Vicky Knudsen kendt fra det populære tv-program ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr” samt Johnny Juhl fra simple.woodsman, som har over 106.000 følgere på Instagram, en rigtig ”woodsman by heart”.

Outdoor aktiviteter

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt, Matthias Bardå

Sjov for hele familien

Fællesskab og sjov for hele familien er der også masser af muligheder for i området. Du kan komme med på Krible-Krable tur med John Kronborg fra Feriecenter Slettestrand, hvor du skal på opdagelse i naturen og lede efter spor og lære om insekter, dyr og planter. Fodboldgolf er sjovt og kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Dyst med eller mod din egen familie hos Jammerbugt Fodboldgolf i Tranum. På Feriecenter Slettestrand kan du spise nybagte pandekager tilsat duften af brænderøg, når der diskes op med rendyrket pandekagehygge og bål. De voksne kan hygge sig med aftertrail eller bare en kop kaffe og kage.

Børn på naturtur

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

hygge - øl

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

bålhygge -

©VisitJammerbugtenFoto:Betina Fleron

Smag på naturen og de lokale råvarer

Skærtorsdag arrangerer Madsmedjen den populære vandrer/sanketur i den børnevenlige udgave, hvor der skal kigges efter forårets spiselige vilde råvarer. På Klitrosen er der Langfredag råvaremarked, hvor du får rig mulighed for at købe de lækreste lokale specialiteter med hjem. Lørdag den 8. april arrangerer Tranum Gymnastik Forening ”Gin Run & Walk” i Tranum. Løbet har drikkeposter med variationer af gin. Ruten er 4 km igennem smukt landskab. Husk at få dig tilmeldt.

Bål - familie - hygge

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

Brød ÆLT

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

Tranum

Foto:Tranum Gymnastik Forening

Påskeudstillinger

Påsken er kendt for de mange påskeudstillinger, og i Slettestrand, Thorupstrand og Tranum vil der også i år være mulighed for at kigge på kunst. Fem meget forskellige kunstudstillinger kan du opleve i smukke rammer på Galleri Lien, Tranum Strandgård, KunstUnik i Thorupstrand, i Tinghuset i Fjerritslev og hos Han Herred Havbåde i Slettestrand.

Hos Tranum Lys og Glas er det dig selv og dine børn eller børnebørn, der står for de kreative udfoldelser, hvis du tilmelder dig en stumpeglasworkshop ellers er her også masser af inspiration at hente til påsken.

kunst

Foto:Rakugalleriet

Kunst

Foto:Galléri Lien

glas workshop

©VisitJammerbugtenFoto:Jette Haugaard Grønhøj

Selvforkælelse

Nyd en god gang yoga eller deltag i morgentræningen på Feriecentret og glem alt om arbejder og huslige pligter. Eller tag med i Svinkløv Plantage og mærk roen sænke sig over dig, når du går med på Stillevandring. Her er det nemlig dig der er i fokus.

 

Feriecenter Slettestrand yoga

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

Anders Kronborg Feriecenter Slettestrand

©VisitJammerbugtenFoto:Kristian Skjødt

vandring - Kvindhøj

©VisitJammerbugtenFoto:Jette Haugaard Grønhøj

Programmet kan du hente her eller hos turistaktørerne i Slettestrand Thorupstrand.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish