Slettestrand

Bæredygtighedsfestival

Foto: Visitjammerbugten

Et nyere tiltag i efterårsferien er også en Bæredygtighedsfestival, som finder sted i Slettestrand - Thorupstrand og Tranum-området.

 

Festivalen er bæredygtige aktiviteter, der tager afsæt i de 17 verdensmål, der er defineret af FN, hvor festivalen skal være med til at italesætte og bringe fokus på, hvordan du nede på et personligt plan og i øjenhøjde, kan være med til at bane vejen for en bedre verden.

Oplev skraldekunst på udstillingen hos Tranum Strandgård der blandt andet består af pileflet og træskibsskrot omdannet til kunst, tasker og smykker af gummislanger eller deltag i workshop, hvor du kan lave sjove figurer af strandfund, 

Mød de lokale råvareproducenter fra området til Råvaremarked i Havbådehuset ved Han Herred Havbåde tirsdag den 13. oktober kl. 11-17 eller besøg Bæredygtighedsmessen fredag den 16. oktober under temaet transport, bolig og have og hvordan du kan tænke bæredygtigt i dit eget hjem.

Besøg det bæredygtige fiskeri i Thorupstrand og vær med til at prøve om du kan filetere en fisk. Deltag i guidet vandretur, hvor du får hele historien om det bæredygtige kystfiskeri, en dejlig fiskefrokost og en lokal fortælling hos Thorupstrand Fiskehus.

Lær at finde mad i naturen og tilberede den over bål eller deltag på de guidede ture i den enestående natur enten til fods, på islandske heste eller på mountainbike.

Prøv skovbadning, som er en meditativ oplevelse i skoven, hvor brusebadet er skovens lyde og dufte. 

Alt opleves under et bæredygtigt tema.

Mere om Slettestrand Thorupstrand

Find overnatningsstederne i området eller besøg et af stedets restauranter

Overnatning i Slettestrand - Svinkløv

I området Slettestrand - Svinkløv er der overnatningsformer, som passer til ethvert temperament. Badehoteller, camping, feriecenter, feriehuse, feriepension.

Restauranter og spisesteder i Slettestrand - Svinkløv

Find en oversigt med  restauranter og spisestederne i Slettestrand - Svinkløv - Tranum og Thorupstrand området. En del af stederne er karakteriseret ved at basere mange af retterne på gode, lokale og smagfulde råvarer.

Naturoplevelser

Guide til de bedste naturoplevelser. Se hvor TV-serien Badehotellet er optaget eller besøg Svinklovene og Fosdalen, som er en del af Danmarks Naturkanon