Bæredygtighedsfestival - sanketur med madsmedjen

Bæredygtighedsfestival

Foto: Visitjammerbugten

Et forholdsvis nyere tiltag i efterårsferien er også en Bæredygtighedsfestival, som finder sted i Thorupstrand, Hjortdal, Slettestrand og Tranum-området.

Festivalen er bæredygtige aktiviteter, der tager afsæt i de 17 verdensmål, der er defineret af FN, hvor festivalen skal være med til at italesætte og bringe fokus på, hvordan du nede på et personligt plan og i øjenhøjde, kan være med til at bane vejen for en bedre verden.

Mountainbike i skoven

Foto:Jens Thimm

Oplev kunst fremstillet af genanvendte materialer eller ting fra naturen på udstillingen hos Tranum Strandgård, der blandt andet består af pileflet og træskibsskrot omdannet til kunst, tasker og smykker af gummislanger eller deltag i workshop, hvor du kan lave sjove figurer af strandfund, 

Mød de lokale råvareproducenter fra området til Råvaremarked i Havbådehuset ved Han Herred Havbåde tirsdag den 18. oktober kl. 10-15 eller besøg Genbrug- & Loppemarked samme dag kl. 10-15 ved Han Herred Havbåde i Slettestrand - på pladsen mod syd.

Thorupstrand Kutterne

Foto:VisitJammerbugten

Besøg det bæredygtige fiskeri i Thorupstrand og deltag i foredraget torsdag kl. 19 med Johnny "Gniske" hos Thorupstrand Fiskehus. Deltag guidet tur om det naturskånsomme fiskeri i Thorupstrand, du bliver klogere på det kystnære fiskeri og du får et bud på hvordan fremtidens fiskeri i balance med havmiljøet skal være en del af den blå omstilling.

Lær at finde mad i naturen og tilberede den over bål, når Madsmedjen laver sanketur og svampejagt eller deltag på de guidede ture i den enestående natur enten til fods, på islandske heste eller på mountainbike.

Alt opleves under et bæredygtigt tema. Læs mere i ovenstående program, hvor du også kan finde tilmelding til arrangementerne.

Bæredygtighedsfestival Slettestrand

Foto:Jens Thimm

Mere om Slettestrand Thorupstrand

Find overnatningsstederne i området eller besøg et af stedets restauranter

Bæredygtighedsfestival Slettestrand

Foto:Jens Thimm

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish