©  Foto:

Treshøje Gårdbutik

Hos Treshøje Gårdbutik er dyrevelfærd, naturpleje og økologi i højsædet. Gårdbutikken, som er beliggende ved Holmsø Hede, tæt på Fosdalen, tilbyder lokale råvarer af højeste kvalitet. Hvad end du ønsker friskbagt surdejsbrød fra eget bageri, frilandsfjerkræ, økologisk oksekød eller naturkød, kan du være sikker på at få en unik smagsoplevelse.

Hos Treshøje Gårdbutik hjælper vi dig med at få øget tilgængelighed til de bedste lokale råvarer, som er fyldt med den gode, nordjyske smag. Du bestiller dine favoritudskæringer på webshoppen, og vi leverer varerne til dig på din ferieadresse.

Med vores webshop ønsker vi, at vores kunder og områdets gæster skal have adgang til dejlige spiseoplevelser igennem det varesortiment, som vi tilbyder, og vi vil samtidig gerne understøtte vigtigheden af, at vi også passer på og plejer den natur, som vi alle er afhængige af og er en stor del af. 

Kvæget er naturplejere på de store, fredede naturarealer, som de afgræsser. De sikrer at naturen fremstår smuk og fremkommelig og det understøtter en sund biodiversitet. Grønt og bæredygtigt. De opholder sig mest på græs, som giver glade køer og god dyrevelfærd. Dyrene er græsfodret og lever af vilde urter og blomster, som giver en dejlig smag til kødet. Kvæget slagtes, når de har den rette alder, og vi prioriterer at oksekødet modner den rette tid inden det kommer til vores webshop. Det giver kødet den optimale struktur og mørhed.

Gårdbutikken sælger udelukkende dansk kød. Naturkød fra racen Galloway, som er særligt velegnede til at pleje naturen her på gården samt hederne ved Fosdalen, og opdræt af dansk, økologisk kvæg fra den kødfulde race Limousine, der plejer de store fredede naturarealer på Naturreservatet Vejlerne – Aage V. Jensens Fonde.

Desuden består vores varesortiment af store kødfulde ænder, kalkuner og kyllinger opdrættet på friland i naturen tæt på Rubjerg Knude og Nr. Lyngby samt surdejsbrød fra eget bageri.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish