©  Foto:

Tingfinderkonkurrence - familiestrandleg

Er du god til at finde ting? Der er alt muligt på stranden og en lille tingfinderkonkurrence er en sjov måde at starte legen.

Tingfinderkonkurrence

 

Er du god til at finde ting?

Der er alt muligt på stranden og en lille tingfinderkonkurrence er en sjov måde at starte legen.

Sæt uret til 30 minutter og være tingfindere på stranden. Kan I finde tingene?

Hulsten, krabbeben, fuglefjer, drivtømmerpind, østersskal, knivmusling, plastikaffald, Et stykke tov, Et fiskeben, 5 flotte sten du kan stable oven på hinanden

Når I har fundet nogle sjov ting, kan I ”tegne” med jeres fund på stranden. Læg tingene i mønstre og figurer, - bare lad fantasien vokse. I kan også tage fundene med hjem og lave uroer af dem, eller lave en udstilling hvor i sorterer og kategorisere jeres fund: muslinger, sten, fjer, affald og træ.

Del oplevelsen på Instagram med hashtag #visitthy og #tingfinderthy

 

Tingfinderkonkurrence af Dorte Krøyer, august 2020, udviklet i forbindelsen med et udviklingsprojekt med fondsstøtte fra Erhvervsministeriets Landdistriktspulje. I et samarbejde mellem Thy Turistforening og Støtteforeningen Hannæs og Østerild har borgere og turistaktør fra området bidraget til projektet gennem mange workshops. Resultatet repræsenterer nøje udvalgte steder og anbefalinger, hvor dit besøg bidrager til en positiv effekt. Vi kalder det bæredygtig turisme.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish