©  Foto:

Strandhotellet Blokhus

Velkommen til Strandhotellet Blokhus - et eksklusivt badehotel i Nordjyllandsk natur

Med kun få hundrede meter til de brede, hvide sandstrande på vestkysten og Nordjyllands dejligste og hyggeligste sommerhusområder, er Strandhotellet Blokhus iblandt de bedste danske badehoteller for romantiske sjæle eller selskaber og møder.

Nyd gastronomiske lækkerier, pust ud i poolen eller slap af med en massage- og saunatur. Strandhotellet Blokhus er ikke kun vært for den absolut skønneste wellness-oplevelse, du kan finde på et badehotel i Jylland, men lover også et ophold med både nostalgisk charme og moderne luksuskomfort. Strandhotellet Blokhus rummer det hele, alt sammen sat under de smukkeste, nordjyske himmelstrøg.

Klassisk, autentisk badehotel med moderne komfort

Strandhotellet Blokhus er nyopført i 2017 med respekt for den danske klassiske badehotel-tradition og er derfor indrettet med høje træpaneler, lyse rum og smukke tapeter. Ingen detaljer er for små. Interiøret fremstår i moderne former og farver, men er samtidig en unik og henrivende blanding af nye og gamle møbler med referencer til vores fælles historie. Et smukt pust fra fortiden.

Alle værelser på strandhotellet er elegant indrettet med komfort i fokus, så du har et oplagt sted af slappe af efter en lang gåtur ved det vilde og billedskønne Vesterhav. En absolut perle, du ikke må misse, når du gæster et badehotel i Nordjylland.

Naturen omkring indbyder til smukke gåture i klitterne eller friske svømmeture i Vesterhavet, og ønsker du kultur, er der ikke langt til hverken kunsthåndværkere, museer eller shopping. Med kun 30 minutters kørsel fra Aalborg Midtby samt Aalborg Lufthavn er Strandhotellet desuden et yderst centralt badehotel i Nordjylland.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish