©  Foto:

Skovsgård Hotel - Restaurant

Besøg restauranten i det gamle jernbanehotel - Skovsgård Hotel, der ligger midt i den lille hyggelige landsby Skovsgård.

Skovsgård Hotel er oprindeligt fra 1903.

I 2022 gennemgik Skovsgård Hotel en gennemgribende renovering, så det fremstår i dag nyt, lyst og indbydende. Men med stor respekt for den gamle bygning.

Et køkken med fokus på kvalitet og gode råvarer
Skovsgård hotel har stor kærlig til mad. Smagen og kvaliteten er i højsædet. Køkkenets profil er udarbejdet i samarbejde med Meyers Madhus hvor lokale råvarer, gerne økologiske vægtes højt. På Skovsgård hotel kan du smage Nordjylland på en tallerken. Kød fra Dronninglund, ost fra Brønderslev, kylling fra Nibe og grønt fra Tranum og Attrup samt øl og vand fra Thisted Bryggeri.

Et ”skævt” hotel
Skovsgård Hotel er siden 1992 drevet som en andelsejet socialøkonomisk virksomhed. Her får medarbejdere der ikke klarer ræset på det ordinære arbejde mulighed til at ivse at alle kan noget. Her er plads til alle trods forskelligheder. Det er et meget mangfoldigt personale i møder på Skovsgård Hotel. Faglærte kokke, pædagoger og medarbejderne – alle er klar til at modtage gæster med medmenneskelig varme, skæv humor og enestående service når du besøger Skovsgård Hotel.

Ingen kan alt, men sammen kan vi drive et helt hotel er mottoet på Skovsgård Hotel.

Åbningstider
Restauranten har varierende åbningstider. Ser her for nærmere information: https://kortlink.dk/2kst3

Kommer I som gruppe, selskab, kursus eller andet, ring til Skovsgård Hotel på tlf. 98230400

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish