©  Foto:

Saunahytten Blokhus

Saunahytten.dk er ganske simpelt livskvalitet på 4 hjul, krydret med masser af varme og hyggelige rammer. Den mobile sauna rummer både lounge, toilet, bruser og vigtigst; sauna med plads til 15 personer krydret med et stort panoramavindue fra selve saunaen.

Sauna med udsigt

Saunahytten.dk tilbyder noget så skønt og skørt som en sauna på hjul - mobilsauna, med plads til lidt ekstra luksus, til dig, dine venner, din familie eller dine kollegaer. Her kan I lade tiden stå lidt stille og mærke livet – bare et par timer.

Saunahytten kan lejes af alle. Reservation, lejebetingelser og priser fremgår af hjemmesiden.

Saunahytten er 16 m2 og 6 meter lang. Saunahytten har stort panorama udsigts vindue, 15 siddepladser på 3 bænke, saunaovn med brændefyr og lavasten, saunaområdet er beklædt med træ, vandkar og ske, hyggelig belysning. I forrummet er der en lille bar, lidt plads til omklædning samt toilet, udvendig er der naturligvis også bruser.

Kort beskrivelse af konceptet
Saunahytten.dk er ganske simpelt livskvalitet på 4 hjul, krydret med masser af varme og hyggelige rammer. Dette er beskrivelsen kort for saunahytten, som er en mobil sauna med lounge, toilet, bruser og vigtigst, sauna med plads til 15 personer krydret med et stort panoramavindue fra selve saunaen. På denne måde kan man blive placeret direkte i vandkanten og nyde den skønne udsigt eller den betagende solnedgang. Her kan man sidde i en varm og behagelig temperatur og betragte naturens stærkeste kort. Saunahytten kan placeres præcis der hvor man ønsker og kan nydes i tosomhed, i forbindelse med et familiearrangement, sammen med gutterne, veninderne eller til polterabends, firmaarrangementer mv. Mulighederne er mange og fornøjelserne store.

 

Husk der er Sauna i vandkanten (Kl. 9.45-10.45) og Saunagus (kl. 11.00-12.00) hver lørdag og søndag fra 1/10 til 1/6 i Blokhus.

Saunagus med havblik 

Selvforkælelse i fantastiske omgivelser. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og tilfører fornyet energi. Gus-session består af tre forskellige gus-oplevelser kombineret med et forfriskende dyp.

Pris: kr. 150 (8 pladser). Book saunagus her

Sauna i vandkanten

Almindelig sauna med havudsigt på stranden i Blokhus. Skøn måde at prøve sauna kombineret med et kold gys i Vesterhavet. For hele familien.

Pris: kr. 75 (10 pladser). Køb billet her

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish