VisitJammerbugten

Rødhus Gl. Skole B&B

Velkommen til Rødhus Gl. Skole Bed and Breakfast ved Jammerbugten

Velkommen til Rødhus Gl. Skole Bed and Breakfast beliggende i rolige omgivelser på en stor naturgrund kun 1,5 km fra Vesterhavet. Der er ikke langt til den hyggelige familieforlystelsespark Fårup Sommerland og der er rig mulighed for gå-/løbeture i naturen.

Vi udlejer 2 dejlige lyse værelser med dobbeltseng. Det ene værelse kan både udlejes som dobbeltværelse og som familieværelser, da det faktisk består af 2 værelser med fælles bad og toilet. Det andet værelse er i en hyggelig og romantisk cirkusvogn i haven. Alle værelserne har adgang til eget bad og toilet - der er endog mulighed for at bade ude i vores ude bad. 

Vi har en pragtfuld pejsestue hvor morgenmaden serveres fra kl. 8.00 til 9.30. Her har du også selv mulighed for at lave lidt kaffe eller the i det lille tekøkken. Derudover har du har også adgang til køleskab samt mikroovn i Pejsestuen. 

I haven er der mange kroge hvor du kan nyde stilheden, meditere eller slappe af. Du kan også tage et spil skak med vores store udendørs skakspil eller nyde en G&T i en solseng på terrassen. 

Der er også mulighed for at lave bål eller låne en grill hvis du ønsker at lave din aftensmad på stedet. 

Vi har gode parkeringsforhold. Og har du lyst til at køre en tur er der kun 6 km til Blokhus, 1/2 times kørsel til Aalborg og 1 times kørsel til Skagen. Eller hvad med at køre på stranden hele vejen til Løkken?

Har du en autocamper eller brug for en ekstra opredning? Så kan du også overnatte hos os - ring så finder vi ud af det. 

Hos os er der mulighed for at opgradere oplevelsen lidt. Du kan blandt andet leje linned her - inklusiv en morgenkåbe eller opgraderer morgenmaden til deluxe. Derudover har vi en alkoholbevilling og derfor mulighed for at servere en lille before-dinner-drink eller solnedgangs-bobler. 

 

Priser
Værelse med morgenmad 1 person: 650 kr. pr. nat

Værelse med morgenmad 2 personer: 700kr. pr. nat

Familieværelser med plads til 4-5 personer koster 1200kr pr nat (4 personer) Opgradering til delux morgenmad og få også serveret morgenmaden på værelset: 50 kr. pr. person.             

Leje af sengelinned: 100 kr. pr. sæt                                                                                                                       

Opredning inklusiv morgenmad: 150 kr. pr. nat 

 

Ankomst kl. 16.00 eller herefter og afrejse kl. 11.00. Betaling skal ske over mobilepay inden ankomst.