©  Foto:

Luksusrideferie

Luksusrideferie byder velkommen til eventyrligt smukke og magiske rideture i vores flotte imponerende natur, hvor man roligt kan sige, at der er højt til loftet. Vores heste er Islandske heste med den behagelige gangart tølt.

Vi har drevet med Islandske heste siden 1988 og har arbejdet og trænet heste på Island. Vi er kendte for vores høje standard af heste og har i mange år budt gæster velkommen fra store dele af verden. Så hvis du drømmer om at prøve en rigtig god veluddannet hest er dette stedet.

Da vores heste er af den ovenfor beskrevede standard, tilbyder vi kun disse ture til øvede ryttere. Vi henviser gerne begyndere til andre udbydere, som måtte tilbyde dette.

Naturen vi rider i er i området ved Klimstrand fiskerlejet Thorupstrand, hvor man kan købe friske fisk efter turen eller spise hos de steder som sælger mad dernede. Vi rider også til Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg, hvor man kan opleve mågearten Ridder.

Til børn er vi glade for at kunne forsætte succesen med at udleje en hest og selv trække hesten med sit barn nede fra Klimstrand hen imod Thorupstrand. Vores gæster, store som små, har og er meget begejstrede for denne unikke og smukke oplevelse, hvor man bliver et med naturen og hesten. Turen byder foruden det smukke Vesterhav på en meget betagende flora.

 

Ring eller skriv for aftale.

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish