©  Foto:

Lanternen Blokhus

Lanternen Blokhus er et af Blokhus ældste værtshuse, der med sin charme og nostalgiske indretning formår at samle folk fra nær og fjern. 

Savner du spænding, eller vil du gerne tilbringe en sjov tid sammen med familie eller venner, så kan en tur på Lanternen Blokhus lige være sagen.

Lanternen Blokhus er et af byens ældste værtshuse, etableret i 1971, der med sin charme og nostalgiske indretning formår at samle folk fra nær og fjern. I Lanternens serveres alt fra kaffe, gode øl og liflige drinks til lette madretninger – naturligvis fra et serviceminded personale der både serverer indendørs og udendørs, alt afhængig af vejr og vind. På Lanternens kan man dyste i et spil keglebillard eller pool eller spille på en af de 3 spilleautomater og naturligvis få en forfriskning i baren. 

Den gode og uformelle stemning på Lanternen Blokhus gør, at du som gæst sagtens kan slappe af, uanset om det vil sige at sidde stille og læse dagens avis, spille kort, drikke drinks med vennerne eller spille på vores gevinstgivende spillemaskiner. Vi byder varmt velkommen og håber på mange hyggelige stunder i den charmerende krostue.

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish