Kulturhuset Blokhus

Foto: VisitJammerbugten
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Vesterhavsvej 6

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:mail@kulturhusetblokhus.dk

Telefon:88443388

Mobil:21213811

Kulturhuset Blokhus er blevet et populært samlingspunkt i Jammerbugten. Huset byder på nogle flotte selskabslokaler med plads fra 20 til 400 gæster, og hele Kulturhuset er fyldt med unik kunst - spændende malerier og fantastiske skulpturer – så der er virkelig noget at kigge på og frydes over.

Udover de mange private fester og selskaber som afholdes i huset, er der også løbende events i form af bl.a. foredrag og koncerter som afholdes i samarbejde med Spillestedet Blokhus.

De fleste af årets søndage byder Kulturhuset Blokhus også på en overdådig frokostbuffet med min. 30 forskellige retter. Søndagsfrokosten er velbesøgt af både lokale og turister, og mange kombinerer en hyggelig frokost med familie og venner, med et besøg i den udendørs Skulpturpark.

Skulpturpark Blokhus har over 55.000 gæster årligt, og har vel nok Danmarks største og smukkeste skulpturudstilling, med skulpturer i materialer som sand, træ, sten, granit, jern, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning, og byder også på sjove aktiviteter for børn. Hver år er der International sandskulptur festival, og temaet i 2018 er  ”Alletiders helte”.

I Kulturhusets hyggelige café kan der købes mad og drikke som kan nydes ude i parken, eller inde i caféen.

Adresse

Vesterhavsvej 6

9492 Blokhus

Facilities

Hunde er tilladt

Legeområde

Hovedret: DKK 150 - 250

Udendørs servering

Buffet

A la Carte

Selskabslokaler

Dansk

Brunch

Take Away

Julefrokost

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitJammerbugten