©  Foto:

Jetsmark Idrætscenter, aktiviteter

Velkommen til Jetsmark Idrætscenter, nordjyllands ultimative sports- og fritidsdestination! Uanset om du er en ivrig atlet, fitnessentusiast eller blot på udkig efter sjove aktiviteter for hele familien, har Jetsmark Idrætscenter noget for dig.

Svømmehal med flere bassiner og vipper
Vores moderne svømmehal byder på en fantastisk svømmeoplevelse med 3 bassiner, herunder et imponerende 25-meter bassin, varmtvandsbassin og børnebassin. Tag en svømmetur eller nyd en afslappende stund i saunaen. Alle hverdage i ugerne 27 til og med 31 er der SommerAktiv i centret, hvor man kan komme i svømmehal i tidsrummet 9.30-13.30.

Fitnesscenter
Hold formen ved lige i vores veludstyrede fitnesscenter, som tilbyder alt fra avancerede maskiner til frie vægte. Centret åbnede med helt nye maskiner i efteråret ’23, hvor du kan vælge træningsprogram via din mobiltelefon.

Sportshaller
Udfold dig i vores rummelige haller, perfekte til håndbold, badminton, fodbold, pickleball, basketball og volleyball. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, finder du plads til at dyrke din yndlingssport. I 2024 har vi et helt nyt springcenter med gulvtrampoliner, fasttrack og pommes frites grav. Ved SommerAktiv i uge 27-31 er der instruktør i centret, så alle kan springe sikkert.

Udendørs aktiviteter – Frisk luft og bevægelse
Nyd vores flotte udendørs faciliteter, der inkluderer velplejede fodboldbaner, en atletikbane og petanque. Her er masser af plads til leg og motion i det fri.

 

Åbningstider i uge 27 til og med uge 31:

Alle hverdage kl. 9.30-13.30.

Pris 60 kr. – eller 5-turskort 225 kr.

 

Fitness – køb billet www.jic.dk 70 kr.

Badmintonbane – køb time på www.jic.dk 100 kr.

Pickleballbane – køb time på www.jic.dk 100 kr.

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish