©  Foto:

Glarborgen

Glarborgen er et skønt aktivitets- og oplevelsesområde i Øland Skov med legeplads, fodboldbane, bålplads og meget mere.

Et 3 hektar stort område i Øland skov er omdannet til et stort aktivitets- og oplevelseområde for alle aldre. Her er der plads til leg og læring, samt fysisk træning - ikke mindst for det mentale helbred. Øvelserne er baseret på hjælp fra egen kropsvægt og der er god mulighed for at styrke hele kroppen på de mange forskellige redskaber. Der findes en smuk sti på 600 meter som er perfekt til træning af konditionen, for her kommer pulsen let op i det let bakkede terræn. 

I skoven finder du også "Gimle", som er en hyggelig træhytte, med plads til kortspil, meditation eller en kop kaffe hvis vejret viseer sig fra den kølige side.

 

Fysiske aktiviteter i Glarborgen er baseret på øvelser ved hjælp af din egen kropsvægt. Der er god mulighed for at styrke hele kroppen. Instruktioner findes ved det enkelte redskab.

Aktiviteter for børn:

I skoven findes sjove legeredkaber for børn, som balancestamme, træstubbe lavet til "jorden er giftig" og Steens Spitfire, som er en flot flyver lavet i træ. Der er også en fodboldbane midt i skoven og selvfølgelig en mur af træ, som er perfekt til at sparke bolden mod igen og igen.

Læs mere om de mange muligheder i Glarborgen her

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish