©  Foto:

Fun Art Blokhus - Fodboldgolf

Fun Art Blokhus byder på et væld af spændende aktiviteter, og nu kan gæsterne udfordre sig selv med  en runde foldboldgolf på den spritnye 18-hullers bane.

Fodboldgolf er en sjov blanding af fodbold og golf, hvor målet – ligesom i minigolf – er at få bolden fra tee'en til hullet med så få spark som muligt. Undervejs skal I ikke kun tænke over teknikken, men også håndtere forhindringer som hegn, træer, sten og vandgrave, der gør spillet både sjovt og udfordrende.

Denne aktivitet er perfekt for alle aldre, lige fra børn til voksne, og passer til både familier, vennegrupper og firmaarrangementer.

Banerne varierer i sværhedsgrad og længde, så der er noget for enhver smag.

For en gruppe på 4-5 personer tager en runde cirka 2 timer. På ruten finder I hyggelige opholdsområder med bord/bænke-sæt og solsejl, hvor I kan tage en pause, nyde jeres medbragte mad og drikke, og samle kræfter til de næste udfordringer.

Men det er ikke alt, Fun Art Blokhus tilbyder. I kan også prøve kræfter med minigolf, petanque og krolf (som åbner i 2024). Hvis I er mere i det kreative hjørne, kan I udfolde jeres fantasi hos Fun Art Keramik og skabe jeres egne mesterværker.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish