©  Foto:

Fjerritslev Bibliotek

Fjerritslev Bibliotek er en af de 4 biblioteker i Jammerbugt Kommune. 

Jammerbugt Bibliotekerne

Fjerritslev Bibliotek har til huse midt i Fjerritslev by i det tidligere rådhus, som blev ombygget til bibliotek i 1987. 

Biblioteket er i 2 etager, og er nyindrettet i 2007. I stueetagen befinder sig udlånsskranke, bibliotekarbord, voksen skønlitteratur samt børnebibliotek. På 1. sal er al faglitteratur for såvel børn som voksne samlet. På denne etage findes også  læsesal med aviser, blade og tidsskrifter.

Der er både trapper og elevator mellem etagerne.

Fjerritslev Bibliotek udlåner bøger, lydbøger, Playstation -og Wii-spil, spil til PC , musik-cd’er samt DVD-film. I børnebiblioteket er der legetøj til de mindste og en hyggekrog med sofa til de lidt større børn. Børnebøgerne er opdelt efter genre, så det er nemt at finde en bog, der passer til den enkelte.

Der er mulighed for at komme gratis på internettet på én af bibliotekets 4 publikums-Pc’er. Man kan disponere over en PC i ½ time. Biblioteket har endvidere kopi – og printfaciliteter til rådighed for brugerne.

I kælderen befinder Lokalhistorisk Arkiv sig. Arkivet har åbent mandag eftermiddag mellem 13.00 - 17.00. Direkte tlf-nummer til arkivet 72577808. Mail-adresse til arkivet arkivetfjerritslev@gmail.com

Turistinfo
Biblioteket i Brovst fungerer også hele året som selvbetjent turistinfosted. Der er åbent i bibliotekets åbningstider.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish