Fårup Sommerland

Foto: VisitJammerbugten
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Adresse

Pirupvejen 147

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:info@faarup.dk

Telefon:98881600

Fårup Sommerland
Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup Sommerland er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittigt våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Fart, sjov og hygge for både store og små
Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngste kan fx snuppe en tur i ”Den røde baron”, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine. Én anden af børnenes favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane eller Hvirvelvinden hvor man bliver kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at man roterer rundt. Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. Man kan også boltre sig med fx hoppepuder, talrige trampoliner, hesteridning, kanofart, skydning, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads.
Og så er Fårup fremfor alt hygge og masser af oplevelser sammen – for de største oplevelser, er dem vi har sammen!

MOTORBØLLEN & NØDDESVINGET
- 2 Nyheder for de mindste (og modigste)
MOTORBØLLEN bliver helt sikkert en ny favorit for vores mindre (og modige) gæster. Børn helt ned til 90 centimeter kan få en sjov tur med far eller mor. Vi får også en erstatning for den mangeårige gæstefavorit Waveswinger - nemlig NØDDESVINGET. Den kan prøves af børn helt ned til 100 centimeter, og så kan den tilmed også køre baglæns, så der er masser af mulighed for spænding.

Danmarks største vandland
I Fårup finder man også Danmarks største opvarmede Aquapark –med et Bølgebassin som altid er opvarmet til 27 grader. I Aquaparken kan hele familien suse om kap på Surfhill, plaske i de vilde bølger i Bølgebassinet eller køre sammen i kæmpe baderinge i Vandslangen. Man kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan man få taget fusen på sanserne i 4D-biografen eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor Weber grillerne står klar til fri afbenyttelse. I Fårups restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i lækre buffetrestauranter og i parkens mange andre spisesteder. Er man til økologi, kan man prøve det 100 % økologiske spisested, Skovens Pasta – Økologisk spisested.

Bo midt i Danmarks sjoveste skov – og på Danmarks 4. bedste hotel!
Hvem drømmer ikke om, at vågne op lige midt i parken med en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken – klar til dejlige oplevelser? Fårup Sommerlands eget hotel - Hotel Fårup - er et 4-stjernet familiehotel, som for nyligt fik den fornemme pris, Traveller’s Choice, med en kåring som Danmarks 4. bedste hotel af TripAdvisor. Hotellet er tematiseret i ægte Fårup-skovstemning, som ligger op til hygge, leg og afslapning for hele familien. Er man ”blot” gæst i parken, er man mere end velkommen til at slå et smut forbi hotellet og opleve den hyggelige og rolige atmosfære. Hotellets restaurant er naturligvis åben for både park- og hotelgæster.

Oplevelser i international klasse!
Top 3 i Europa 4 år i streg! (Parker under 1. mio. gæster årligt). I 2015 har Fårups personale tilmed fået en international pris for at levere verdens 3. bedste service. Herudover er Fårup i både 2019, 2018, 2013 og 2012 kåret til at være Nordens bedste sommerland - og i 2010, 2011 og 2012 er Fårup kåret til verdens 3. bedste familiepark af det amerikanske magasin Amusement Today.

Adresse

Pirupvejen 147

9492 Blokhus

Facilities

Forlystelsespark

Restaurant/Cafe

Johanneskors

Vandland

Medbragt mad er tilladt

God adgang

Museumsbutik/Kiosk

Hund er tilladt

Servicehund tilladt

Parkeringsplads for busser

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitJammerbugten